Nopirku jaunās chai tea latte kapsulas. Ar prieku taisīju kafiju, bet tā vīlos..nu tiešām negaršīga :-D Kuri ir tie produkti, kuros jūs esat vīlušās? Gan pārtikas, gan ne no pārtikas.
Miss Joker, man kā cilvēkam, kas plovu taisa čuguna plova pannā ar jēra gaļu, bārbelēm un veseliem ķiplokiem, šo nesaprast. :-D Vienreiz tīri zinātniskos nolūkos nopirku viņu Boloņas mērci, nepatika. Bet par Boloņas mērci man stāsts līdzīgs kā ar plovu.
Man lielā vilšanās ir visas mērces no Rundāles, nepatīk lielākā daļa ketčupu (pērku tikai vienu) un uzkodu gurķu mērce no spilvas. Vēl esmu ļoti izvēlīga attiecībā uz maizēm - negaršo neviena Ķelmēnu un Lāču maize.
Pagājušo gadu braucot uz positivus ar draugu nopirkām to Spilvas plovu. Jau tad nelikās, ka tā ir laba ideja. Neapēdām, atvedām mājās un tas joprojām stāv plauktā neatvērts. Izlasot Miss Joker komentāru vēl vairāk tas plovs vairs neuzrunā.:-D:-D
Es atceros kad asv gribeju notestet kaut kadu alus veidigo kokteili no meksikas..iegraabos pretiigi ,jo garsoja peec tomaatu sulas taads wtf..bet taa isti nekur neesmu iegraabusies.visadas gatavaas zupas nepeerku. Pati gatavoju!
Runājot par aukstām zupām, esmu tas cilvēks, kuram aukstā zupa uz kefīra liekas maksimāli fuj.:-D Mana lielākā vilšanās ir šī šokolāde. Cerēju, ka karameli varēšu sajust vairāk, bet nē, karameli nesagaršoju īsti.
Man jau likās, ka neesmu piedzīvojusi tādu lielu vilšanos, kas paliktu atmiņā... bet tad es atcerējos (t) Tik ļoti negaršīgs. Un es esmu cilvēks, kas mīl saldumus. Tik ļoti vīlusies biju. Tur nebija "nav gluži tas, ko biju iedomājusies", bet gan "wtf, kas tas tāds vispāt ir".
Nez ko jūs teiktu par auksto zupu uz kvasa bāzes? Tā arī gatavo un sanāk tīri labi.
Oj sen sen atpakaļ, atceros,kad draugs izdomāja uztaisīt šādu zupu, jo bērnībā tādu mamma bija gatavojusi. Vairs neatceros ,kas tieši tur par sastāvdaļām bija,bet atceros ,ka tās izskats jau vien man atbaidīja,ka pat nogaršot negribēju:-D