Apple_pie nu nekas īpašs. :-D Klasiska kā vairumam, bet man ir daži knifiņi, kas ir ļoti svarīgi.
1) Obligātās sastāvdaļas ir Spilvas bietes, kefīrs, ne treknāks par 2.5%, gurķi bez miziņas, dilles un loki. Ja pa rokai ir redīsi, labprāt tos pievienoju.
2) NEKAD nelieku klāt zupai desu un ciemos NEKAD neēdu šādu zupu. Tas manā gastronomijas pasaulē ir lielākais iiiiu.
3) Par garšvielām: vienmēr lieku sāli, pāris karotes etiķa (mēs ar vīrieti esam etiķainu ēdienu cienītāji), uz vidējo katliņu - 1 ēdamkarote cukura bez kaudzes un 2 tējkarotes Spilvas mārrutku.
4) Pirms ēšanas zupa vismaz 30 min. pastāv ledusskapī
5) Olas vienmēr pievienoju, zupu ēdot, nekad nejaucu klāt pie pagatavošanas, jo aukstā zupa ir tas ēdiens, ko labprāt ēdu arī otrajā dienā.
6) Lietuviešu mode ar vārītiem kartupeļiem arī nav priekš manis, es tā neēdu.
Un kāpēc tieši Spilva, Tu jau zini. :-D