Šeit jau esmu kaut kad stāstījusi par iepazīšanos ar savu ex. Ar vēl iepriekšējo draugu no vienas i-neta lapas pasūtījām šo to no apģērba un apaviem. Vieni apavi draugam nederēja, izšķīrāmies, un kaut kā viņi palika pie manis. Ieliku FB, ka pārdodu, viens čalis pieteicās, nopirka, un vēlāk vakarā bija ziņa ar uzaicinājumu uz randiņu. Beigu beigās izrādījās, ka kurpes viņam nemaz nederēja, vienkārši gribēja ar mani iepazīties.
Starp citu, iepriekš arī bijuši apavi, kas sūtīti draugam,viņam nav derējuši, un es pārdodu, un čalis mēģina iepazīties, tā ka - varbūt kādai iepazīšanās ideja :-D:-D
.
Vēl atmiņā stāsts par igauni, kurš arī pēc rakstura bija igaunis :-D:-D Gāju mājās, piestāj mašīna, un čalis kaut ko puslauzītā latviešu/krievu valodā jautā, domāju, ka jautā ceļu, tā nu kaut kā sākām runāt. Viņš igaunis, bet pa pusei arī Latvijā dzīvo un uzturas, jo te viņam darbs utt. Pajautāja nr, lai sarunātu randiņu.
Nu ok. Vēlāk ziņa no viņa, kaut ko it kā sarunājām, it kā nē, bet tā arī tas palika', viņam kaut kādas darīšanas, jāaizbrauc uz īsu laiciņu uz Igauniju. Pēc pāris mēnešiem pagāja īsais laiciņš :-D un viņš prasa, kā ar kafiju. Atkal kaut ko runājam, kad,un tā arī nesarunājām. Un tā ik pēc pus gada 2 gadu garumā man rakstīja, it kā nekas nebūtu noticis, un mēs vēl vakar būtu sarakstījušies, kā tad ar kafiju paliek :-D:-D Kamēr beigās pateicu, ka, ja nav spējīgs neko 2 gadu laikā sarunāt, lai man neraksta. Par ko čalis apvainojās, pateica, ka esmu rupja un nesaprotoša, un vairāk man nerakstīs :-D