Es kā reiz par šo tēmu šobrīd dzīvē mazliet aizdomājos. Aizbraucu prom no LV, un sapratu, ka gribi-negribi jāveido jauns draugu loks. Ne jau tāpēc, ka mani cilvēki bija slikti vai kā - otrādi, visi lieliski cilvēki, bet nu gribas kādu, ar ko aiziet kafiju padzert, vai pakonsultēties, vai vērts kleitu pirkt (kas nebūtu mīļotais cilvēks) - kādu, kas ir šeit un tagad. Zinu, viss iespējams virtuāli, bet gribas būt te.
Biju sākusi veidot draudzību ar 2 super puišiem, bet tas aprāvās, jo man šobrīd vienkārši ir par maz laika, lai tiktos katru nedēļu un stundām ilgi kaut ko darīt, turklāt sapratu, ka gribas vairāk sievišķo enerģiju apkārt, citādi darbā vīrieši, mājas vīrietis, visur vīrieši - a par lūpkrāsām ar ko tad parunāšos?
Viena ļoti jauka paziņa radās, ar ko apmēram 1x mēnesī-divos kaut ko padaram. Tas mani apmierina, jo neprasa daudz enerģijas no manis, bet intereses līdzīgas. Ar to arī sākumam tādai paziņu būšanai pietiek. Redzēs, kā uz priekšu ies.
Bet ar varu jau nevienu par draugu nepadarīsi. Draugi jau rodas kaut kādās situācijās, gadījumos, apstākļos. Jāplūst pa straumi, un viss notiks. Cilvēki jau viens otru atrod, sociālas būtnes tomēr esam.