Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kā izvēlēties cirvi

 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Axe ir viens no senākajiem instrumentiemdarba cilvēks izmanto, bet mūsu laika, šis rīks nav zaudējis savu mērķi. Ja jums ir mīļākais ceļošanas valstī, tas vienmēr būs ar jums automašīnā. Bez tā nav darīt jebkuru vienu vai pārgājienu ekspedīciju, šis rīks var atrast tirgū no tirgotājiem vai gaļas virtuvē, vietu tā ieņem nav uz vietas. Tā kā šis instruments ir tik populārs, pieņemsim redzēt, kā izvēlēties cirvi.
Izmērs asmens - svarīgs rādītājs
Asis var būt šaura, vidēja un plataasmeņi. Ja platums asmens 2/3 plaukstu, tas pieder pie plašās kategorijās, kuras tiek izmantotas griešanas virsmu ar lielu platību. Pateicoties viņiem, spēks tiek izplatīts, kas sazinās cirvi cilvēks. Tāpēc, lai būtu efektīva ciršana, cirvis ir garš un smags svars šajā roku instrumentiem. Ar šo rīku, jūs varat krita koki, karbonāde gaļu un milzīgos žurnālus.
Tā kā cirvis asmens tiek izmantots ar vidējogriešanai mazāku apgabalu, tad svars būs mazāks. Izmantojiet to, lai karbonāde koka, uzasināti stabi un karbonāde malku. Rīks ar mazāku asmeni nav paredzēts radīt nopietnus sitienus, to var izmantot, lai veiktu rotaslietas darbu - atbrīvoties no maziem zariem, karbonāde koka skaidas, palielinājusi naglas neliela biezuma, turklāt šie asis var kalpot kā alternatīva āmuru.
Dažos modeļos, apakšā asmens asīm irpadziļinājums, tādējādi panākot samazinājumu svaru un gravitācijas centru instrumenta. Bet šīs izmaiņas būtu jāņem vērā. Tātad, ja ar to jūs kapāšanas malka, to nevar pagriezt uz sāniem, viņa spēks arī kļūst zemākas.
Analizējot citus rādītājus
Ir svarīgi ņemt vērā, ka cirvi svars: jo lielāks tas ir, jo vairāk spēcīgu jūsu shot. Tajā pašā laikā smago asis prasa vairāk spēku, izmantojot tos, turklāt tie nav ļoti viegli veikt. Ar to, jūs varat veikt dažas insultus sagriež žurnālu. Bet gaisma cirvji veikt ērtāk, kaut arī tie ir zemāka stūresmājā smago kolēģiem. Tas ir šie veidi ir ieguvuši popularitāti starp tūristiem. Pārgājienu ir vēlamais cirvis sver 0,8-1 kg.
Pievērsiet uzmanību, izvēloties cirvi ar nepieciešamoforma asmeni. Asis var būt noapaļots vai taisni asmens. Straight blade palīdz labāk sadalīt objektu, kas ir priekšmets ietekmi. Rīks ar noapaļotu asmeni ir lielāka garumu, tāpēc to var izmantot ne tikai, lai piemērotu smalcināšanai, un griešanas hit.
Rate asināšanas asmeņi

Mazāko asināšana leņķis asmens, jo dziļāk lielgabalsietekme būs iekļūt tēmu. Tajā pašā laikā ir svarīgi saprast, ka augt skarbs asas malas būs ievērojami ātrāk, turklāt tās spēks samazinās. Ja jums būs, izmantojot tikai cirvji karbonāde malku vai kapāšana koka ne vairāk kā 100 milimetri (šeit ietilpst arī griešanas ledu un gaļu), tad labāk ir asināšanas cirvi tika veikts pie stulbs leņķī. Bet, ja instruments tiks izmantots par koku ciršanu koku un apaļkoku, tad asināšana būtu asas. Vispārējs cleavers nevar asināt, jo tie nav paredzēti griešanai.
Speciālisti iesaka izmantot peldošoasums asināšana loka asmeņi. Tā centrā ir jābūt šauro leņķi trīt asas malas un finišs vairāk stulbs. Ar šādu instrumentu asināšana būs labāku sniegumu, tajā pašā laikā trauslumu un trauslums tā asmens tiks izslēgta, jo īpaši gadījumos, kad perforators asmens mala nav vajadzīga, jo tur būs vairāk blāvi asināšana.
Select cirvis
Ja cirvis ir īss, tadnopietns trieciens jums būs garām sparā. Šajā gadījumā rokas var atcelt, izmantojot to kā papildu garumu sviras. Bet šajā gadījumā, platība jūsu elkonis būs jāatgriežas visiem, tikai pāris insultu un atpūsties. Bet visi ilgi cirvis plīst pārņems. Un jo lielāks garums, jo lielāka iespēja, ka tas lūzumi.
Labākais materiāls ir koks cirvisbērzs. Tas ir grūti, un blīvs koks ir pietiekami viskozitāte atmaksāt streiku, turklāt tas ir elastīgs un novērš plaisāšanu. Izvēloties cirvi vajadzētu rūpīgi izvērtēt to, jo pat neliels daudzums mezglu vai plaisa var izraisīt traģiskas sekas - jūsu cirvis būs pārtraukums jūsu pašu rokās. Tajā pašā laikā šķiedra axe būtu vērsta tikai un vienīgi kopā. Ērtā vietā cirvi roktura cirvi uzstāja uz ir sabiezējums, un par ērtībām palmu ir projekciju. Locīšana cirvi var palielināt spēku ietekmi, tajā pašā laikā tas ir visneaizsargātākie vieta savukārt. Optimāla aprēķins cirvis garums ir viegli izdarīt - vienkārši reizināt savu biezumu līdz 6-7 reizes.
Tātad mēs paskatījās, kā izvēlēties cirvis. Šie ieteikumi jāņem vērā visas sastāvdaļas instrumenta un padarīs to efektīvu dažādiem mērķiem.
02.05.2017 14:48 |
 
Reitings 263
Reģ: 20.07.2014
O, šitais ir max noderīgi! :-D
02.05.2017 14:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits