Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par laiku un termiņiem

 
Reitings 122
Reģ: 04.12.2010
Radinieks tūlīt pabeigs 12.klasi un ir iespēja pirms studijām universitātē (LU) pastrādāt ārzemēs. Darba devējs viņu gaidīs jūlijā, bet, cik es atceros, tad tieši jūlijā vienmēr sākās uzņemšana + pēc kāda laika tiek paziņoti konkursa rezultāti.
Budžeta vieta būs garantēta, jo programma nav no tiek aktuālākajiem šobrīd, tomēr vēlos noskaidrot - cik ilgu laiku (apmēram) aizņem tā visa uzņemšana, un vai obligāti ir jābūt klāt Latvijā, lai pieteiktos studijām? Jo cilvēks jau tagad grib iegādāties biļeti un aizbraukt jūlijā vidū, lai pēc iespējas ātrāk uzsākt darbu.
27.04.2017 00:55 |
 
Reitings 23
Reģ: 05.03.2017
Pati esmu tā darījusi pagajšvasar. Vajag doties pie notāra un kādam uzticamam cilvēkam, domājams kādam no vecākiem, izveidot pilnvaru, kas atļautu rikoties viņa vārdā, ka viņi var saņemt šos te dokumentus no skolas puiša vietā, onlainā viņš studiju programmas var izvelēties pats, vēlāk pilnvarotais var doties uz augstskolu un parakstīt viņa vietā nepieciešamos dokumentus, arī pieteikties kopmītnēm.
Notāra pilnvara izmaksāja kaut kur nedaudz virs 30eur, neatceros. Arī es biju ārzemēs, tāpēc mana pase bija pie manis, tādēļ uztaisījam apstirpinātu fotokopiju, tikai neatminos, vai ta vispār tika izmantota.
Šobrid esmu iestājusies augstskolā, neesot uzvietas visu vasaru līdz pat septembrim, un nekādu problēmu nebija :-) ja vēl kāds jautājums, PM!
27.04.2017 01:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits