Čau! Ar savu vīru dzīvoju jau 4 gadus, bet šī problēma ir aktuāla pēdējā gada laikā. Jau pašā sākumā sapratu, ka viņa radiniekiem nepatiku, vienmēr dzirdēju kādas dzēlīgas piezīmes savā virzienā, bet mēģināju tās neņemt galvā, kaut gan iekšēji pārdzīvoju. Jau kad precējāmies viņa māsas man izrādīja necieņu un paziņoja, ka lai nemaz nedomāju kādu vakaru viņam ēst neuztauisīt, ka viņas savu mazo brālīti aizstāvēs. :D Katru reizi kad mēs strīdamies viņš skrien pie savām māsām un sūdzas, zvana savai mammai un sūdas, kamēr es sēžu mājās un gaidu kad viņš nomierināsies. Pēdējā laikā kļuva vispār traki, viena no viņa māsām man uzrakstīja draudu vēstuli, ka ja vēl ar viņu turpināšu strīdēties, tad viņas ņems grožus savās rokās un, ka zvanīšot manai mammai un vedīšot mani pie psihiatra, ka mums vajag gan jau tāpat šķirties utt. :D Pēc šīs vēstules vīram pateicu, ka ja viņam nepatīk ar mani dzīvot kopā tak lai iet ar savām māsām dzīvo un liek man mieru! Viss tagad ir pieklusis un no viņām vairs nav nekas dzirdēts, bet iekšēji, kad atceros par to visu, kaut kā ļoti, ļoti nepatīkami.. Nezinu ko lai dara, jo vairāk ar viņa radiem nevēlos sazināties un satikties, un saprotu, ka patiesībā lielā mērā pie šī visa ir vainojams mans vīrs.