Iešu balsot, zinu, par ko balsošu, un tas nebūs Nils. Kas man Nilā nepatīk:
1) Te jau minēja, ka visos konkursos uzvar saistītie uzņēmumi un pa lielam uz riņķi tiek mazgāta nauda priekš SC.
2) Par struktūrfondiem te pareizi norādīja - un drīz tie beigsies, un nākamais mērs atkal būs tas sliktais. Pašlaik pašvaldības var īstenot Kohēzijas fonda un ESF projektus ar 80%-90% līdzfinansējumu, protams, ka tas ir izdevīgi un tie projekti līdz ar to ir ļoti pamanāmi. Bet 2020. gadā šī nauda beigsies, un ko tad? Ar visu šo fantastisko atbalstu RD strādā ar budžeta deficītu. :-O
3) Valodas jautājums man ir mazsvarīgs, bet tīri no sadzīviskām lietām Nils naudu šķērdē nejēdzīgi. Es neatbalstu un nekad neatbalstīšu pensionāru bezmaksas vizināšanos sabiedriskajā transportā. Tāpat n-tās sociālās mājas. Visi šie atbalsta instrumenti, pabalsti, soc.mājas, mudina sabiedrības nelabvēlīgākos slāņus veģetēt uz citu rēķina un nesocializēties, neiet nekur strādāt. Neatbalstu. Tai pat laikā ir milzīgas rindas uz bērnudārziem, nevienā citā pilsētā nav tik traģiski. 3 gadu vecumā pienāk rinda reāli briesmīgam dārziņam. Ar visu to, ka man nav bērnu, man tas šķiet traģiski.