Man trisreiz, ja pareizi atceros, ir bijusi negativa pieredze.
Pirma bija loti, loti, loti sen. Bija man platinblondi mati. Pati tadus ieguvu un toni uztureju. Saklausijos draudzene un aizcaju saknes piekrasot frizetava. Maniem matiem balinataju nevajag jo tie dabigi nav tumsi. Vienmer pieticis ar high lift krasu. Man balinaja un beigas vel visiem, jau platinblondajiem matiem, parlaida pari. Es sedeju shoka ieplestam acim, bet biju parak kautriga lai ko teiktu. Rezultata mani mati bija caalja dzelyenuma. Neteicu neko. Vel slaveja, ka skaisti. Es tikai smaidiju kaut iekseji kliedzu. Tagad sada situacija pieprasitu lai tone un teijtu, ka atrak prom neiesu kamer nebus normals tonis.
Otraja reize man krasojot tumsi blondus, sanaca tumsi bruni. Un tikai tad attapas, ka "atvainojos, piemiersu pateikt, ka sai krasai janem viens lidz divi toni gaisaka krasa lai iegutu velamo". Vinai tas man nebija jasaka, vinai tas bija jazin un pasai jadara. Luk tad es gaju pa gaisu. Pie kases nometu "siceni", skiet kadi 10 euro bija un aizgaju. Paka blava kaa takas visas. Es epasta nosutiju sudzibu lar nezinosu frizieri. Sanemu gay atvainosanos un iespeju labot toni kuru loviski, ka nepienemu. Iztadas mana sudziba nebija pirmaa. Nezinu cik ilgi vina tur vel nostradaja.
Tresaja gadijuma, kura del ciesu vel tagad, balinaja matus un mati noluza bo garuma lidz lapstinjam lidz pleciem. Un pec tam paris nedelu laija noluza vel isaki. Pagaujusi laikam divi gadi, matu galos vel tas murgs ir, bet vismaz ir kautcik izaugusi.
Pec si gadijuma pie friziera nezinu vai kadreiz iesu. Man nav drosmes. Un joks tads, ka visas labas frizetavas. Man ir paniskas bailes no frizkeriem :DLabi, ka tagad pati esmu izmacijusies par frizieri un tiekh vala ar saviem matiem.