meitene_111, nē, man bija daudz brīvdienu pirms tam, bet.. jā, jāstrādā ir pietiekoši daudz. :D Es jau te beztēmā ņaudēju šodien, ka nevaru savu dzīvokli jau kuro dienu sakārtot, ka visu laiku tikai guļu līdz pēdējam un eju uz darbu.
SunInMyHair : Zināma situācija :D Bet kad būs brīvdienas tad negribēsies kārtot :D Man gan paveicies, patreiz esmu atvalinājumā , bet arī mans dzīvoklis nav supertīrs :D
Artemzija, aizmirsu salona nosaukumu, bet pie Ģertrūdes baznīcas ir labs salons. Varbūt kāda zin ko domāju !? ;-) Es tikko no darba. Apdarīju neizdarītos darbiņus, tagad gribētos vinčiku :-)
Wallee, man tas pats, es šodien konstatēju, ka esmu tizla un ar sklerozi un sabēdājos. Arī otrā glāze, pietam otrā šitāda glāze (kas no padomju bērnības vai omes virtuves atceras):
Es nesaprotu vienu lietu. Man katru piektdienas vakaru kaut kur netālu no mājām notiek kaut kādi remontdarbi un tie sākas aptuveni 22:00 un turpinās...kas to lai zin cik ilgi, pus nakti noteikti. Vienu vakaru likās, ka asfaltu skrāpē nost, šodien izklausās, ka lūžņi tiek krautņi čupā. Mistērija.