Nu ja jau abi ar vīru esiet pietiekami nobrieduši par labu tādam lēmumam -tad uz priekšu un pie kājas, ko domās citi!! Cilvēkiem vispār mazāk vajadzētu uztraukties par to, ko kāds padomās. Tad dzīvot vieglāk.
Kas attiecas par mani- es esmu no tām, kas ar lielu izbrīnu skatās uz tik jaunām māmiņām. Es stingri pieturos pie tā, ka cilvēkam pašam kaut kas dzīvē jāsasniedz, lai varētu kaut ko tam mazajam cilvēciņam dot. Pašam jāiegūst kāda specialitāte, darba pieredze un, protams, arī finansiāla stabilitāte, jo kā jau te citā diskusijā runā: bērns=lieli izdevumi. Nekad neko nevar zināt, mazums ar vīru izšķiraties un, ja vēl izglītības nav, darba nav, naudas nav, pati esi kā balta lapa..Arī tāda var būt realitāte. Skarbi, bet šāda situācija ir dažām manām bērnības draudzenēm. Tāpēc uzskatu, ka ar bērnu ir jānogaida nedaudz. Jā, cita 20 gados ir ļoti pieaugusi, pieaugušāka kā cita 30+, bet būsim godīgas- tas ir izņēmums, nevis norma. Ja tagad atceros savus 20, tad pašai jau likās, ka esmu ļoti nobriedusi utt., tad tagad-25 gados- liekas, ka patiesībā tāds paaudzies pusaudzis jau vien biju. Bērniem nejūtos gatava vēl joprojām:-/