Man tā ir bijis, vienā posmā bija tā, ka gatavojos vienam starptautiskajam testam, daudz mācījos, arī strādāju pilna laika darbu, darbu ņēmu vēl uz mājām + vēl sēdēju katru nakti līdz trijiem naktī, bet 6:20 cēlos, lai taisītos uz darbu. Nelikās pat tik traki, kad tiku pāri grūtībām piecelties. Pēc dažiem mēnešiem tādā režīmā sākās veselības problēmas, tad gan dabūju mācību.
Diemžēl sanāca to pieredzi atkārtot tad, kad aizbraucu uz ārzemēm uzsākt pirmās ārzemju studijas, toreiz bija tiešām mega slodze, pilnīgi cita studiju sistēma, sanāca tā, ka nedēļās no koju istabas izgāju tikai līdz tuvējam veikalam, tur praktiski dzīvoju, drukājot darbus. Ļoti sāka sāpēt galva, bija migrēnas, ļoti iekaisa acis, kļuva sarkanas. Pēc tam gan atgāju no tā visa.
Tagad man ir ļoti stresains laiks, rakstu doktoru, drīz ir board review, prāta ir stresā tas, protams, savā mērā iespaido veselību, miegu. Man gan nav izvēles, jo savu mērķi pamest netaisos.
Ko tev ieteiktu? Ja redzi situācijai galu (piemēram, pēc nodotā studiju darba), tad iesaku saņemties un izturēt šo laiku. Tad, ja tāda situācija būtu bezgalīga, tad gan meklētu citu darbu, jo ilgtermiņā tā iznīcināsi sevi garīgi un fiziski.