Caloo, nesaskatu jēgu te tagad virtuāli vicināt šķēpus par tēmu, kur tev nekad nepiekritīšu. Varu atbildēt par sevi.
Man minoritāšu tiesības ir svarīgas, jo minoritātes ir sabiedrības sastāvdaļa. Neviena sabiedrība neiegūst no tā, ka veido sevi nevienlīdzīgu. Tie ir starptautiskā attīstības teorijas paši pamati - pat labklājīgas valstis, kur ir nevienlīdzīgas sabiedrības, cieš vairākos citos apstākļos. Kāpēc jāizpatīk minoritātēm? Lai veidotu sakarīgu, civilizētu sabiedrību, nevis tādu, kur viens otru apsmej, nodarbojas ar bullying, pazemo, bet pēc tam brīnās par pašnāvībām un nošautiem klasesbiedriem. Tikpat labi varam smieties, ka valstīs ir progresīvais nodoklis, lai palīdzētu trūcīgajiem, var taču nepalīdzēt! Nu nezinu kā tev, bet man ir patīkamāk dzīvot sabiedrībā, kur nav ubagi uz katra stūra, kur nepazemo homoseksuāļus, kur nesmejas un neņirgājas par minoritātēm. Ja man jāpieliek nedaudz pūļu, lai es nedzīvotu naidīgā, morāli sapuvušā sabiedrībā, tad to labprāt darīšu. No heitošanas es neko neiegūstu, bet no sakarīgas sabiedrības gan iegūstu daudz.