Gaļas paviljons

Reitings 795
Reģ: 10.12.2014
09.04.2017 13:50 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Pasadena
Protams, ka būs cilvēki, kuri uzskatīs, ka kritika un domas jāizsaka piemeklējot īpaši pazemojošus un izsmejošus epitetus - un, likumsakarīgi, atradīsies cilvēki, kuri uzskatīs, ka viņiem nav šādos gadījumos jādemonstrē savs politkorektums un kritizēs kritizētājus.

Katram mums ir kaut kādas normas ieaudzinātas un atbilstoši tām arī komunicējam. Man, piemēram, nešķiet normāli izteikties piemeklējot īpaši pazemojošus un izsmejošus epitetus un es varu saprast, ja par mutes atvēršanu kritizē tos, kuri tā dara, jo kaut kādai saskarsmes kultūrai jābūt. Bet, ja kritizētāji izliekas, ka karalis ir apģērbts un pārmet tiem, kas saka, ka pliks kas pliks, tad tur kkas nav īsti riktīgi.
Daenerys1
Kāpēc domā, ka norej visas? Es ļoti apšaubu, ka tā meitene, lasot komentārus, kaut ko no tiem varētu attiecināt uz sevi.
10.04.2017 14:47 |

Reitings 200
Reģ: 28.12.2016
Brīvdienās nebiju iekš sociālajiem tīkliem un tagad ieskatījos par to atlasi...Vai pareizi saprotu, ka jaunie cilvēki pretendē uz Miss un Misteriem?!
Palasīju arī komentārus......cilvēkiem tomēr ir jāpiemīt veselīgam paškritiskumam, lai ietu piedalīties skaistumkonkursā.
Es arī gribu būt uz Sports Illustrated žurnāla vāka....taču esmu reāliste (l)(l):-D
10.04.2017 14:55 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Caloo, laikam esmu pārpratusi diskusiju - viedokļi tiek izteikti pārsvarā par to, vai meitenēm ar šādiem ķermeņa tipiem vajadzētu pieteikties šādam konkursam (jā vai nē? Bez sarkasma). Manuprāt, tas nav gluži "karalis ir pliks" variants, kuru es personīgi parasti asociēju ar fakta konstatēšanu (pilnīgi iespējams, ka Tu nē). Ok, atzīšos, ka neesmu iedziļinājusies konkursa protokolos utmldz, un, ja tajos ir skaidri noteikti parametri (piem. tauku kroku biezums, konkrēti apkārtmēri, atļautais ķermeņa tauku % utmldz.), tad protams ir diezgan vienkārši noteikt, kurš drīkst/nedrīkst pieteikties. Citādi - neredzu kāpēc Tavs viedoklis ir lietu saukšana īstajos vārdos un pretējs viedoklis ir izlikšanās, ka "karalis ir apģērbts".
P.S. Es nemēģinu panākt Tava viedokļa maiņu, bet vienkārši izprast.
10.04.2017 16:45 |

Reitings 3267
Pasadena
Es nerunāju par ķermeņa tipu vai ka viņas nedrīkst piedalīties, bet par to, ka bija meitenes un džeki, kurām šādā konkursā objektīvi nav ko darīt. Nocitēšu sevis rakstīto:
Tur ir arī skaistas meitenes un par tām es neko nesaku. Es runāju tikai par tām, kuras piedalās vnk piedalīšanās pēc, jo redzams, ka vispār nav papūlējušās kko darīt lietas labā. Man tā šķiet reāli dīvaina attieksme, zinot, ka uz viņām skatīsies visa Latvija. Nu tad priekš kam?

Ok, Tu man paskaidroji "priekš kam" un es pieņemu, ka var būt arī tā.
Lietu nesaukšana īstajos vārdos ir teksti, kurus Tu atradīsi komentāros - visas skaistas, fotogrāfs vainīgs, neviena attēlos redzamā sieviete nav ar lieko svaru utt.
Bet ok, drīkst es pametīšu šo diskusiju? :) Es jau sāku justies kā sliktais tikai tāpēc, ka aicināju savest kārtībā savu ķermeni pirms izrādīt to visai Latvijai. Lietas, kas agrāk bija pašsaprotamas, tagad izsauc svēto sašutumu, ai. :-|
10.04.2017 19:21 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
jus laikam aizmirsaat, ka si ir tikai ATLASE. uz atlasi var aiziet praktiski jebkurs kuram nav slinkums.
10.04.2017 19:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
wallee
gurni zem drébem izspiezas visiem cilvekiem, tapat kaa, piemeram, pleci :D
10.04.2017 20:01 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
iecirtás acís 15 numurs, nu tik neveiksmígi izvéléts tas bordo peldkostíms, augumu padara neglítu shoreiz tieshi peldkostíms...
vispár brínos, ka 20 gadu vecumá daudzám celulíts!man likás, ka celulíts ir 30+ gadígo probléma...
vispár liekas stulbi iet goríties peldkostímá ar celulítu, nekoptu ádu, bojátiem matiem... vai tieshám neredz sevi spogulí? prieksh kam blaméties, ja izredzu uzvarét ir apalja nulle? já, ir páris ljoti glítas meitenes, un tádám tur arí jápiedalás!
10.04.2017 20:06 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Paskatījos bildes - neko briesmīgu nemanīju. Tie ir pavisam normāli dabā sastopami labi ķermeņi, nevis fotošopētas idealizētas mākslīgās bildes; vai ar tonnu kosmētikas + paštonējošā krēma + eļļas klātie ķermeņi pareizi piemeklētos dārgos apģērbos un aksesuāros; vai bez pareizās stājas + apgaismojuma. Reāli - dabiski mēs izskatamies tieši tā - bāli, pelēcīgi, šur tur šis tas ne tā (kāju forma, stāja, celulīts, puncis, nabas forma, mati utt.). Bildēs redzamie cilvēki principā ir tik labi, cik vien dabiski labi var būt. Arī Victoria Secret modeles dabiskā vidē, parastā apgaismojumā, bez tjūninga un vienk rindā nostādîtas izskatītos apmēram tikpat neveikli un neideāli.
10.04.2017 20:19 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Victoria Secret modeles dabiskā vidē, parastā apgaismojumā, bez tjūninga un vienk rindā nostādîtas izskatītos apmēram tikpat neveikli un neideāli.

Neons, nopietni? (t) iemet googlē vai youtube "Victoria's secret casting" un salīdzini ar šo "skaistumkonkursu".
10.04.2017 20:44 |

Reitings 11996
Boss, iemetu aci, un ir tieši tā, kā teicu! :-D Visa atšķirība, ka viņas visas ir uz papēžiem, nevis basām kājām (stāja pavisam cita), visām ir vienas krāsas peldkostīms - tumšs, kas nenovērš uzmanību un izskatās neitrāls (nevis kas zin kādas puķītes un kruzuļi, kas izskatās pēc vasaras pludmales varianta, nevis "apģērba" uz kastingu), visām ir make-up un frizūras (ieveidoti mati). Plusā noteikti dažas ir pielietojušas pašiedeguma krēmus un eļļas, jo āda spīd. Nu un protams - apgaismojums pavisam cits... Bet kādi ir paši ķermeņi? Nekas īpašs - tievas, garas kājas. Dažām arī ir puncis, dažām vispār nav vidukļa ķermeņa formas dēļ (ābola tips, piem.). Kādai ir krūtis lielākas, kādai mazākas... Bet nu nav nekāds kosmoss viņu ķermeņi!
10.04.2017 20:56 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu un protams - apgaismojums pavisam cits...

Nu bet tieši tā! Vaitad pasākuma organizētājiem pie pakaļas, kādi publicitātes foto nonāk internetā? Bildes (bildes, nevis meitenes!) ir galīgi garām. Tiešām atstāj nepatīkamu iespaidu par visiem dalībniekiem.
10.04.2017 21:01 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Caloo, žēl gan, ka pamet - bija interesanti padiskutēt. Nedomāju, ka Tev būtu jājūtas kā ļaunajam - tu vienkārši izteici savu viedokli (turklāt, atšķirībā no dažiem citiem, ne "man nepatīk, tāpēc tas ir nepareizi" līmenī, kas, manuprāt, ir interesantāk).
10.04.2017 21:05 |

Reitings 11996
Un vēl, man izskatās, ka tās meitenes bildēs (Latvijas) ir pārsalušas tajos peldkostīmiņos un basām kājām...:-/
Katrā ziņā, piekrītu 57days, bildes ir garām daudzu ne no meiteņu atkarīgu iemeslu dēļ..
10.04.2017 21:12 |

Reitings 3267
Pasadena
Ja nu kas, mierīgi vari uzjautāt - man nav grūti atbildēt. :)
10.04.2017 23:06 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Beibe.Marta, manuprāt, bija ļoti labi saprotams, ko es biju domājusi ar gurniem. Ja tomēr nesaprati - tad tauciņus.
10.04.2017 23:15 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
izlasot virsrakstu nodomaju ka runa ir par vai nu Usakovu ar vina kriminalo pazinu, vai par Rigas centraltirgus gals paviljona feino garsvielu veikalinu.
11.04.2017 11:41 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Var jau vainot fotogrāfu, kurš lielāko daļu bilžu ir uzņēmis no apakšas (kā zināms vissliktākais rakurss kāds vien var būt, reti kurš cilvēks tajā izskatās labi), apgaismojumu, zvaigžņu stāvokli, kaimiņu tanti, autobusa šoferi un ko tik vēl ne, bet... Protams meitenes normālas (briesmīgs vārds), tievas, bet lielai daļai var redzēt, ka ar sporta zāli nedraudzējas. Nav stingrs augums (liela daļa ir skinny fat), stāja šausmīga, mati nekopti. Zinot par šāda konkursa atlasi tam noteikti ir laicīgi jāgatavojas, te nederēs - piecēlos, izķemmēju matus, uzvilku peldkostīmu (kas par mazu, iegriežas miesā, krāsa nepiestāv ādas tonim utt.) un dodos. Meitenes taču apzinās, ka iet uz konkursu, kurā izvēlas skaistāko Latvijas meiteni, tagad šķiet, ka izvēlējās no tā, kas bija atnācis. Jāpiekrīt, ka arī konkursa nolikums un ierobežojumi ir diezgan dīvaini, kas lielu daļu pretendentu visticamāk atbaidīja.
11.04.2017 12:02 |

Reitings 318
Reģ: 09.02.2017

Man nepatīk mūsdienu standarta skaistums ar anoreksiķēm vai otrādi, kultūristēm, kuras no sporta zāles neiziet.
Fotogalerijā normālas meitenes.
11.04.2017 12:24 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man arī liekas, ka ja nāk uz šādu atlasi, tad ķermenim ir jābūt tuvu ideālam, gan svara, gan ķermeņa proporciju attiecībā. Ja pat neskatās uz augumiem, tad daudzas nav padomājušas par savu vizuālo tēlu, matiem, kosmētiku, peldkostīmu. Var ļoti labi redzēt, ka šim pasākumam ir ļoti krities līmenis.
11.04.2017 12:41 |

Reitings 3267
MjauMjauuu
Sorry, bet tās ir sieviešu iedomas, ka 2014 gada bildē ir ideālais skaistums. Vīrieši par tādām nefano. Tāpat par neiziešanu no sporta zāles. Tajos gados gadu vecumā pilnīgi pietiek ar aktīvu dzīvesveidu un nekontrolētu saldumu un bulciņveidīgas pārtikas nerīšanu, lai ķermenis būtu tonusā, ja vien ģenētiski nav nosliece uz aptaukošanos, tad gan ir jāpacīnas vairāk...
11.04.2017 13:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)