Dāmas, lūdzu, padalieties, kādas kleitas jūs labprāt izvēlētos, lai dotos uz kāzām ļoti tuvam cilvēkam! (l) Laiks skrien vēja spārniem un šī kleitas izvēle ir ļoti grūts pasākums :D
Vsara plass jedziens...var ari veesa diena but. Noteikti ne parak spilgu, ne baltu ar ne melnu.Ja balite neliela tad kleitu lidz celim, ari noteikti ne mini!
šobrīd es priecātos, ja būtu jāmeklē kleita tradicionālajām kāzām :-D man jāiet uz kāzām, kas notiks pie dabas, pilnīgākajos laukos meža vidū, jau tika pateikts, lai nepārspīlē ar pucēšanos, un uzvalkus/superūber kleitas noteikti nevajag. Tad nu, pilnīgi 0 idejas, uz kuru pusi lai skatās (t) :-D
Kas tur grūts , nekad neesmu sapratusi to pārspīlēto ņemšanos par kleitu ejot uz kāzām . Ne jau tu precies ;) Uzvelc jebkuru kleitu , kura tev piestāv un izskatās estētiska , kā jau minēja , izņemot baltu , šampanieša un melnu krāsu , sarkanu arī nevajadzētu , pārējās tava izvēle . Vai tad toņu maz ? ;-)
Rīdziniec, protams, tas viss ir pašsaprotami! Sisley, es uzreiz iedomājos par kaut ko šādu - ļooti patīk šī lina kleita (l) . Toņu noteikti nav par maz, jo ir viens kāzu krāsas tonis, kurā izvēlēties šūt, bet kleitu dažādība mulsina, tāpēc labprāt smeltos dažādas idejas :)
Es gan vilktu ko šādu. Tas jau nekas, ka mežā, tas nenozīmē, ka liks pa zemi vārtīties. Man šķiet var jau mazliet uzpucēties vairāk, bet ne vairāk par līgavu. :)
ta lina kleita nav slikta, bet ari manis ieliktas isti neder...kaut isas bet rokam meza tusina jabut. Tacu ja audumu izveletos linu, ja maisu paplatu lai ir meza un plava erti kusteties...
Vasarā, kad biju kāzās, es biju laimīga,ka līgava teica, ja ir iespējams, lai meitenes nāk sarkanās kleitās. Tad nu man bija garā, sarkana kleita, arī nosacti laukos. Kad bija neformālā daļa, un nāca nakts, tad vilku īso ādas jaciņu. Jutos ļoti ērti
Dupijs, tik skaista! (l) Arī domāju, ka kas uz lina pusi jāskatās. Ļoti jau gribētos kādu vienkāršu garo kleitu, bet nu, izslaucīt visu mežu/lauku ar garo kleitu nav pārāk laba doma :-D