ja negrimmējas

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
...tad sejai būtu jākļūst tīrākai, svaigākai, skaistākai? Man nav nekādu baigo problēmu ar sejas ādu, mazliet vien palielinātas poras.. šur tur spīdums, sīka pumpiņa, gandrīz nemanāma kkur...
nedēļu nekrāsojos - nekas nemainās... :-|
kur tad paliek tas sauklis, ka nemokot seju, tā izskatīsies labāk?
07.04.2017 09:47 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Nezinu vai no tā,ka kosmētiku jau kādus 3mēnešus praktiski nelietoju ,izņēmumi bija jaunais gads un viesības ,tā skaitot var teikt,ka x5 esmu krāsojusies par visiem.3 mēnešiem. Vai no tā,ka jau2.5mēnešus lietoju zivju eļļu un d vitamīnu un šobrīd lietoju arī naktssveces eļļu kapsulās un šķidrā veidā salātos pieleju klāt un sejas āda ir manāmi uzlabojusies,tīrāka,tvirtaka,sējas tonis ar vienmērīgāks. Protams šobrīd arī lietoju hormonus,iespējams,ka no tā ir uzlabojumi. :-)
09.04.2017 11:30 |

Reitings 134
Reģ: 08.04.2017
Es arī esmu viena no tām, kuras uzskata, ka vispirms ir jāsakārto uzturs , pareizi jāēd, jādzer kārtīgi daudz ūdens, un tikai tad var likt visus krēmus utt. Kaut kur lasīju arī to, ka pat visdārgākie krēmi nevarēs palīdzēt, ja nebūs pareizs uzturs un visi nepieciešamie vitamīni.;-)
09.04.2017 11:46 |

Reitings 134
Reģ: 08.04.2017
P.S. Tas pats attiecas uz matiem.
09.04.2017 11:46 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Man nekad nav bijusi problemātiska āda, taču ik pa laikam uznāk gan ļoti labās, gan ļoti sliktās ādas dienas. Sliktās uznāk tad, kad lietoju uzturā daudz miltu produktu vai vispār ēdu visādus draņķus, kā arī tad, kad sanāk dienā izdzert mazāk ūdens nekā parasti. Arī pirms MR ādas stāvoklis pasliktinās, savukārt pēc tām āda kļūst teju vai ideāla.
Es esmu ļoti neregulārs dekoratīvās kosmētikas lietotājs. Dažas dienas man gribās pilnīgu full coverage, citās neuzlieku vispār neko, citās ir BB krēms, citās ar praimeri, citās bez, un mana āda no tā pilnīgi un it nekā nemainās.
Ir jāatrod sava sejas ādas kopšanas rutīna, pareizie līdzekļi un jāseko savam uzturam, kā arī jāpielāgojas ādas prasībām - jāuzliek kāda maska, pīlings vai varbūt tieši pretēji, ir jāliek āda mierā kādu laiciņu
09.04.2017 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits