Man viss bija forši ar Gross autoskolu, pasniedzēju Valēriju (ru) un viņu braukšanas instruktoru Pāvelu (ru un lv). Noliku abus eksāmenus ar pirmo reizi. Kas tieši interesē?
Tagad daudz kur atlaides, domāju izmantot iespēju, bet sāku apjukt plašajā piedāvājumā un tik pat plašajos viedokļos internetā. Interesē tomēr arī budžeta jautājumi
Teorijas kursa cenas vismaz kādreiz diezko dramatiski neatšķirās. . Lielāko izmaksu starpibu rada INSTRUKTORS (vai nu fiksi, normāli iemācīsies braukt, vai ilgi un dikti bezjēgā vizināsies un maksāsi) . Vēl būtisks varētu būt jautājums par to, cik maksā atkārtota skolas teorijas eksāmena kārtošana un cik ilgi spēkā līgums no mācību uzsākšanas (ja nu sanāk bezjēgā vizināties ar instruktoru). . 50 eiro starpība uz teorijas kursu neko daudz uz tā fona neietekmēs.
Esmu dzirdējusi, ka tur, kur teorija ir 5 eur vai mazāk uz akciju, instruktori speciāli velk garumā braukšanu un beigās sanāk stipri pārmaksāt...cik tur taisnība, nezinu. Pati par teoriju maksāju 75 eur, ar braukšanām tiku ātri cauri. Liku gan ārpus Rīgas.
Vanagā gājām divatā, bija akcija, ka teorija bez maksas, jeb jāmaksā tik vienam, precīzi vairs neatceros. Draugu palaida uz eksāmenu pēc 3 braukšanām (brauca ikdienā jau vairākus gadus, nebija iesācējs:) ), es izbraucu nedaudz virs minimālajām. Tā, ka tīrās muļķības tas, ko Arta* saka.
Esmu dzirdējusi, ka tur, kur teorija ir 5 eur vai mazāk uz akciju, instruktori speciāli velk garumā braukšanu un beigās sanāk stipri pārmaksāt...
Tas ir biežāk tur, kur par pirmajām vairākām braukšanām maksā skolai, nevis instruktoram. Vismaz agrāk tā bija. Tagad laikam viss iet caur skolu? (nezinu) BET tie mēdz būt arī vnk atsevišķi instruktori. Man šāds gadījās, pietam ar ļoti labu reitingu, vēlāk jau sapratu, kāpēc reitings tik labs..... ja kādai interesē, kas tas par instruktoru, privāti atbildēšu. Pēc tam nomainīju uz savu foršo un viss ok.
Ne vienmēr autoskola var izsekot katram instruktoram līdzi,kas notiek. Manā gadījumā, autoskola ātri noreaģēja uz manu sūdzību un piedāvāja man labu variantu.
Es gāju krustojumi.lv Patika. Jau 3 cilvēki pēc mana ieteikuma tur ir aizgājuši un arī ir apmierināti. Es skolas teoriju noliku ar 1., CSDD ar 2. un braukšanu ar 1.! Ģēnijs neesmu, mācījos un centos :-D