Šomēnes esmu iegādājusies vairākus produktus ar kuriem esmu ļoti apmierināta - grima bāzi, tonālo un bb krēmu. (Iepriekšējās reizes esmu smagi iegrābusies :D)
1. Chanel Perfection Lumiere Velvet

Visvieglākās konsistences tonālais, ko pamēģināju no Chanel arsenāla, man ļoti nepatīk biezi tonālie, līdz ar to šis bija kā reizi, turklāt urrā! atradu piemērotu toni. Dod viegli matētu efektu, bet neizskatās kā maska, turas ļoti labi.
2. Le Blance de Chanel bāze

Bāze ir laba, bet teikšu godīgi, man nešķiet ideāla. Notur dažādus tonālos ļoti labi, bet jaskatās, lai nav treknāks krems apakšā, savādāk saulītē viss no sejas sāk "peldēt" Neslikti aizziež poras, bet varētu būt labāk. Skaitās izgaismojoša, man gan šķiet vienkārši padara seju mazliet baltāku :D
3. Shiseido Perfect hydrating BB cream
Ļoti, ļoti viegls BB krēms, tieši tāds kā es gribēju. Nav liela sedzamība, bet āda nenoliedzami izskatās labāk un nevar vispār (!) redzēt ka kautkas būtu uz sejas uzlikts. Tiešām nomēģināju visus BB krēmus kas bija Douglas, vienīgais kas derēja toņa/konsistences ziņā. Biju pārsteigta ka daudzi BB krēmi bija biezi/ķepīgi.
Tagad gribu atrast ideālo konsīleri - vairāk pumpiņām nekā acīm, ir kādi ieteikumi?