Kad zūd ilūzijas par laimīgu dzīvi

Reitings 23
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, vēlos izstāstīt savu apjukumu ar cerību, ka varbūt kādai ir bijis līdzīgi. Lieta tāda, ka esmu stāvoklī 11.nedēļā, un man nāk virsū liela depresija. Mēģināšu izstāstīt, kāpēc. Ar bērna tēvu pirms tam draudzējāmies 1 gadu, tad izšķīrāmies es biju iniciatore šķirties. Man likās, ka viņš nav man piemērots, ka nav neko dzīvē sasniedzis, un kas nebija mazsvarīgi, neapmierināja seksuāli. Taču, pēc 3 mēnešu škiršanās perioda, kur pa starpai sanāca gan man, gan viņam satikties ar citiem cilvēkiem, es nezinu pat kāpēc, to grūti izskaidrot, vienu dienu sajutu nepārvaramu vēlmi satikties atkal ar viņu, sajust, ka esmu viņam nozīmīga bez tālākām domām. Jāpiebilst, ka viņš šajā laikā jau bija uzsācis attiecības ar citu meiteni. Es viņam uzrakstīju, mēs satikāmies. Nākamajā dienā viņš jau bija gatavs škirties ar tagadējo meiteni un sākt atkal attiecības ar mani, ja vien es to vēlējos. Tā arī izdarījām. Es ļāvos straumei, kāpēc, to man grūti izskaidrot, iespējams, tāpēc, ka viņš manis dēļ bija gatavs uz daudzko. Tā nu pēc 2 mēnešu kopā būšanas es paliku stāvoklī. Un tagad man nāk virsū tieši tās pašas domas, kas bija tad, kad šķīros no viņa - man viņš absolūti seksuāli neinteresē, es arvien vairāk saskatu viņa trūkumus, sāk likties, ka viņš ir muļķis, nespēj neko izdarīt. Kaut gan, viņš cenšas, viņš ļoti vēlas ģimeni. Es nezinu, ko darīt, mani pārņem drausmīgas sajūtas iedomājoties to, ka es visu mūžu būšu blakus ar nemīlamu cilvēku, ka man būs bērns no viņa, un bērnam būs viņa īpašības.. kāpēc tā notika. Es vēlos bērniņu paturēt, man ir 30 gadi, labs darbs un finansiāli problēmu nav. Tikai, es nezinu, kā lai dzīvo kopā ar cilvēku, kas ir bērna tēvs, taču kuru es nemīlu :'-(? Kā rīkotos manā vietā? Kādai tā ir bijis?
01.04.2017 21:26 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Oj, nu es arī ieteiktu nestrebt karstu. Man grūtniecības laikā arī bija visvisādas domas, strīdi ar draugu un, kad pasēdēju un loģiski padomāju, sapratu, ka lielāko daļu domu nemaz īsti nedomāju, hormonālās izmaiņas mani ļoti ietekmēja emocionāli. Domāju, ka pasēdi, padomā, izrunājies ar sev tuviem cilvēkiem, varbūt kādu draudzeni, kurai jau ir bērni - pajautā kā viņai bija grūtniecības sākumā, paanalizē sevi. Viss būs labi, lai vai kāds būs iznākums :)
01.04.2017 23:09 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Es arī piekrītu tam, lai "nestreb karstu". Un, lai pašai cik jocīgi liktos, bet arī apmēram pirmos 2 grūtniecības mēnešus domāju visādas stulbas domas galvā. Man liekas, ka tiešām hormoni pie vainas, vai arī sievietei paliekot stāvoklī ir normāli sev uzdot jautājumus par abu nākotni, mīlestību. Bet tas bija tikai tā, ne nopietni, protams. Viņš man tik ļoti palīdz, dod vislielāko atbalstu. Var teikt, ka visu dara un cik ļoti viņš gaida mazo. Tad kā var nemīlēt.?
Jebkurā gadījumā Tev vienai būs grūti, tākā padomā kārtīgi. Es vienmēr esmu par to, lai cilvēki vismaz pacīnās, vēl, jo īpaši ja būs bērniņš. Kad jau viņam būs gadiņš un ja nu tiešām nekādi, tad arī varētu domāt vai šķirties.
01.04.2017 23:45 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Ja puisis tik viegli tā varēja pamest meiteni, tad labi vien ir, ka viņi izšķīrās un autorei nav jājūtas vainīgai.
02.04.2017 01:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pagaidi, kad piedzims bērns un paies pēcdzemdību periods. Es gandrīz galvu varētu likt ķīlā, ka tev hormoni sajaukuši prātu šobrīd... Nesteidzies ar lēmumiem! Pagaidi un pavēro vai tad tiešām viss ir tik briesmīgi...
02.04.2017 03:19 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Var protams, padomāt par to, ka tas ir hormonu iespaidā. Es biju iedomājusies, ka tas nav hormonu iespaidā tāpēc, ka kamēr nebija stāvoklī jau bija izmalusi šīs domas - negribu, nepatīk, nemīlu..un pieņēmusi lēmumu iet katram savu ceļu.
02.04.2017 12:16 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Es arī neizdarītu nekādus pārsteidzīgus lēmumus grūtniecības laikā. Lai kā negribētos atzīt, bet hormoni ir viena traka padarīšana, viss rādās nepareizās krāsās. Un tas, protams, ir individuāli, bet uz beigām iespējams paliks tikai trakāk. Nestreb karstu!
02.04.2017 12:40 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
lauvina_28259, tavs stāsts nedaudz izklausās pēc teikas par suni un siena kaudzi. Ne pats ēdīs, ne citiem dos. Te jau rakstīja, ka atpakaļ viņu gribēji, jo viņš bija atradis citu. Kā tā ir - vienu mirkli gribu, pēc mirkļa - negribu, un atkal gribu. Tev nav 13, bet 30.
...
Par hormoniem arī varētu būt daļa patiesības. Tie mēdz izspēlēt dažādus jokus.
...
Bet par šķiršanos, iesaku padomāt ilgāk, jo... pieņemsim, ka izšķiries, viņš pēc kāda laika atrod citu meiteni, kā tu zini, ka atkal neizdomāsi, ka negribi viņu atpakaļ? No malas izskatās, ka viņš tevi patiešām mīl un viņam nav diezko daudz cieņas pašam pret sevi. Ja tas nemainīsies, iespējams arī viņš atkārtoti "uzkāps tam pašam grābeklim" un atkal pametīs draudzeni dēļ tevis. Bet, vai tu vēlies, lai bērns uzaug skatoties uz šādu attiecību modeli - absolūti nekādas stabilitātēs?
...
Bet, ja attiecības atsāki, jo sajuties vientuļa un viņš šķita kā vienīgais variants... Tas tev pašai ir jāizprot.
02.04.2017 12:47 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Izšķirties vienmēr paspēsi
02.04.2017 13:04 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Raksta autore vnk nereali kompleksaina butne, kurai vnk gribējās pačakarēt čalim dzīvi, lai mazliet paglaimotu sev. Gan jau bija tā, ka citu nevarēja atrast un vēl palika žēl, ka chalis sev citu atrada. Iesaku psihologu, a to esi cilvēku bende. Par bērnu audzinasu ari laikam nekadas sapratnes nav. Bērniem ir jāaug miilosaa gimenee, vai labak lai ir skirti. Augs atkal nākamais traumētais bērns.
Humans are so stupid. Sorry.
02.04.2017 13:30 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Ak, skarbā dzīves patiesība. Šķirtajiem jāpaliek šķirtiem.
Piedod, šis būs nežēlīgi. Bet ieraudzīju šo bildi un atcerējos Tavu diskusiju
02.04.2017 19:02 |

10 gadi
Reitings 180
Reģ: 25.04.2012
Varbūt, ka vaina ir galvā. Vai varētu būt, ka nespēj būt apmierināta un priecīga ar to, kas Tev ir? Šāda doma ienāca prātā pēc tam, kad uzrakstiji, ka paliekot stāvoklī, Tev viņš atkal sāka kaitināt. Jo palikšana stāvoklī, ir kā zīmogs, ka tu ar šo cilvēku būsi saistīta visu dzīvi, ne tieši attiecību dēļ, bet vispār, jo tagad būs kopīgs bērniņš, un tu zini, ka vienmēr viņš būs.
Spriežu pēc dzīviem piemēriem, kas šķīrušies un gājuši kopā vairākas reizes, bet kā dabūn to otru uz visiem 100%, tā vairs nav tik liela interese, un sāk viens otram kaitināt. Iespējams kļūdos, tas tikai minējums.
02.04.2017 19:14 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Es varu piebilst autorei apdomāt vai atrodot citu vīrieti nesāks rasties šīs pašas sajūtas kas tagad pret šo?? Vēl man prātā ienāca doma, ka autore tādā veidā cenšas izvairīties no mīlestības..varbūt, kad jūti, ka sāc iemīlēties, nobīsties un sāc automātiski meklēt viņā trūkumus?? Nesteidzies šķirties, jo trūkumi ir katram, un ja viņš tik ļoti pēc tevis tiecas, tad acīmredzot mīl. Ja līdz 30 gadiem neesi atradusi pietiekami labu, tad nav garants, ka atradīsi vēlāk (ja nu standarti uzlikti pārāk augstu). Bet tad jau būs par vēlu, jo normālie sen jau apprecēti un pāri palikušie 40gadnieki ir (...)/pati saproti.
03.04.2017 20:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits