Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kūku receptes

 
Reitings 16
Reģ: 05.01.2017
Lūdzu varat padalīties gardas kūkas receptē, bet tikai tādu kura nav jācepj.
01.04.2017 15:27 |
 
Reitings 242
Reģ: 15.03.2017
Manuprāt Tu meklē tiramisu recepti:) kaut kā nav pa rokai, bet gan jau kādai/am ir
01.04.2017 15:39 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Svaigā siera kūka - cepumu+sviesta pamatnīte un masai lieku svaigo sieru, grieķu jogurtu, putukrējumu, laima sulu, cukuru un želatīnu.
01.04.2017 16:21 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
tadu recepsu ir simtiem! Sakot ar atro prjaniku torti. Atrast ari var atri..te un kur nu vel tante google.
01.04.2017 17:39 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
šī ir mana visvismīļākā kūka! un nav jācep un tīīīk garšīga!(l)(l)(l)
04.04.2017 11:16 |
 
Reitings 141
Reģ: 29.01.2009
Ieva, padalīsies ar recepti? :)
06.04.2017 23:48 |
 
Reitings 141
Reģ: 29.01.2009
Freya,
Atceros, ka taisīju vienreiz ar laimu, bet esmu nozaudējusi recepti. Kādas proporcijas kūkai?
06.04.2017 23:50 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
samanta, nospied uz vārdiem ''visvismīļākā kūka'', tur būs recepte. :-)
07.04.2017 00:41 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Esmu gatavojusi vairākas reizes pēc piparenes ieliktas receptes citā diskusijā(senā). Sanāk ļoooti garšīga siera kūka. Es vēl masā iemaisu atsaldētas zemenes(gabaliņus vai blenderētas) vai avenes.
esmu gatavojusi pēc šīs receptes, viss bija ok.
Filadelfiju aizvietoju ar lētāku svaigo sieru.
100g cepumu selga (vai vairāk, ja gribas biezāku pamatu)
40g sviesta
virsai:
400g krējumsiera
200g kondensētā piena ar cukuru (putna piens hahahahaha )
150ml saldā krējuma
1/2 citrons
želatīns
Cepumus sasmalcina lidz rīvmaizes konsistencei. Izkausē sviestu un pielej klāt cepumiem, samaisa. Ja ir vēlēšananās, var pielikt kādus 25g brūno cukuru. Masu liek veidnē ar noņemajamām malām. Izlīdzina ar karoti piespiežot un liek ledusskapī kamēr gatavo siera masu.
Liek krējumsieru bļodā un izmaisa, lai tas kļūst mīkstāks. Ierīvē tajā citrona miziņu un iespiež citrona sulu. Tad iekuļ sierā kondensēto pienu līdz masa ir viendabīga, pievieno iepiekš sagatavotu apm 1 ēd.karoti želatīnu un iecilā ieputotu saldo krējumu.
Siera masu uzlej uz sagatavotā cepumu pamata un liek ledusskapī līdz kūka ir kļuvusi stingra.
Var dekorēt ar šokolādi, sasmalcinātiem riekstiem un pasniegt ar svaigām sablenderētām dzērvenēm.
07.04.2017 08:12 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Nav aprakstā kā pagatavo želatīnu. Es Tev iesaku Rimi pirms pirkšanas apskatīties otrā pusē paciņai, tur, jo ir vienam želantīnam kur rakstīts konkrēts apraksts uz cik masas domāta paka un kā pagatavo.
Šai masai vajadzēs 15gr želatīna paciņu - uz 800gr. masas, neskaiti cepumu svaru.
Es ieberu želatīnu traukā(bļodiņā kuru vari likt ūdens peldē), pārleju pāri aukstu ūdeni tikai nedaudz lai nosedz želatīnu, tad es ielieku verdošā ūdens peldē bļodiņu, atstāju tur uz apmēram 10min, var apmaisīt, skatos lai ir želatīns izkusis un veido dzirdu masu bez kunkuļiem utm., šo visu iemaisu kūkas masā. Būs labi sastindzis, želatīna ir nejauka smaka, neuztraucies kūkā nebūs smakas, ne garšas...
07.04.2017 08:45 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
15-30gr
07.04.2017 08:46 |
 
10 gadi
Reitings 4626
Reģ: 29.01.2009
Nesen taisīju šo citronu siera kūku - http://www.delfi.lv/receptes/citronu-siera-kuka-bez-cepsanas.d?id=47528405
Vienīgi iesaku likt sulu no pusotra citrona. Ar tiem diviem bija par daudz citronīgi.
Kā svaigo sieru vienmēr siera kūkās lieku šo. Sanāk izdevīgākais un ir gardi!
07.04.2017 08:46 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
15-20 :D
07.04.2017 08:46 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
samanta__23067 , te recepte - https://naskoties.com/2017/04/03/baltas-sokolades-siera-kuka-ar-avenem-bez-cepsanas/ un pati šodien atkal taisīšu šo.
07.04.2017 08:58 |
 
10 gadi
Reitings 4626
Reģ: 29.01.2009
ievaieva_1, paldies! Nākamo pamēģināšu šo! Patīk ideja par balto šokolādi (l)
07.04.2017 09:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits