Nav aprakstā kā pagatavo želatīnu. Es Tev iesaku Rimi pirms pirkšanas apskatīties otrā pusē paciņai, tur, jo ir vienam želantīnam kur rakstīts konkrēts apraksts uz cik masas domāta paka un kā pagatavo.
Šai masai vajadzēs 15gr želatīna paciņu - uz 800gr. masas, neskaiti cepumu svaru.
Es ieberu želatīnu traukā(bļodiņā kuru vari likt ūdens peldē), pārleju pāri aukstu ūdeni tikai nedaudz lai nosedz želatīnu, tad es ielieku verdošā ūdens peldē bļodiņu, atstāju tur uz apmēram 10min, var apmaisīt, skatos lai ir želatīns izkusis un veido dzirdu masu bez kunkuļiem utm., šo visu iemaisu kūkas masā. Būs labi sastindzis, želatīna ir nejauka smaka, neuztraucies kūkā nebūs smakas, ne garšas...