Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kartupeļu klimpas

 
Reitings 91
Reģ: 17.03.2017
Pirmo reizi dzīvē nolēmu nogaršot kartupeļu klimpas. Nopirku šīs:

Nezinu - problēma manā gaumē vai konkrētajās klimpās? Smarža atgādināja Play Doh plastelīnu, garša arī ne pārāk. Pie tam instukcijā teikts, ka jāvāra 2 min, kamēr uzpeld. Man uzpeldēja jau pēc 20 sekundēm.
30.03.2017 23:57 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Nekad neko tādu nepirktu.
Tač pagatavo pati. Ja ir virtuves kombains, kartupeļu klimpas ir 30min jautājums. Recepti varu iedot. :-D
31.03.2017 00:33 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Ir gadījies pirkt lietuviešu ražojuma (kuras tās tieši bija, vairs nepateikšu, bet skaitījās tāpat cepelīni), bet nebija sliktas. Protams, nebija tādas kā pašgatavotās. :)
31.03.2017 01:14 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Rumpumpele kartupeļu klimpas nav cepelīni.
31.03.2017 08:23 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
kartupeļu klimpas nav cepelīni.

Zinu. :)
31.03.2017 08:28 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Vienreiz dzīvē nopirku - visas momentā izšķīda. Vairāk neesmu pirkusi. Nelielam daudzumam mierīgi var sagatavot mājās, jo īpaši, ja ir labs blenderis.
31.03.2017 08:28 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Man par šiem ir tikai labas atsauksmes. Vāru stiprā sālsūdeni (lieku klimpas iekšā katlā, kad ūdens jau stipri vārās), nekas nav izšķīdis un garšo arī labi. Man patīk gatavot kopā ar burkānu-tomātu-vistas mērci, ļoti gardi.
31.03.2017 10:23 |
 
Reitings 91
Reģ: 17.03.2017
Padalaties lūdzu ar recepti mājas gatavošanai :) Vai mājas klimpas skaitās mazkaloriju ēdiens? Tās, kuras pirku bija nedaudz virs 100kcal uz 100gr.
31.03.2017 14:09 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Pie tam instukcijā teikts, ka jāvāra 2 min, kamēr uzpeld

2 min, kamēr uzpeld, vai tomēr 2 min pēc tam, kad ir uzpeldējušas? :-)
31.03.2017 14:15 |
 
Reitings 91
Reģ: 17.03.2017
Nu es sapratu, ka viņām jauzpeld pēc 2 minūtēm. Tad, kad uzpeld, tad gatavs.
31.03.2017 14:21 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man patīk gatavot kopā ar burkānu-tomātu-vistas mērci, ļoti gardi.

Izvāri klimpas un sajauc ar burkānu-tomātu-vistas mērci?
31.03.2017 16:39 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tropical, tu saturu nelasi pirms pērc? Tur nav visādas e-vielas?
31.03.2017 16:57 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Izvāri klimpas un sajauc ar burkānu-tomātu-vistas mērci?
Tieši tā. Apcepu sarīvētus burkānus, vistas fileju sagrieztu gabaliņos, tad ņemu tomātus savā sulā, sablenderēju, leju uz pannas klāt filejai un burkāniem, sutinu visu līdz tomātu mērce maina krāsu. Klāt protams sāls un garšvielas, kādas nu vēlies un šķiet, ka piestāv.
Vēl šādi var pagatavot https://www.pinterest.com/pin/533113674626841449/
un šādi https://www.pinterest.com/pin/533113674626841470/ vai vienkārši ar tomātu mērci un mocarellu https://www.pinterest.com/pin/39125090491665805/
31.03.2017 17:29 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
raven,
Ingredients
Potato Puree 75% , Potato Starch 14%, Wheat Flour, Rice Flour, Salt, Spices, Acidity Regulator: Lactic Acid, Preservative: Potassium Sorbate
Vienīgie E šeit ir
Sodium Metabisulphite, E223 - Nātrija metabisulfīts - kaitīgs, bet nav norādīts tā daudzums (vielu iegūst no akmeņogļu darvas)
Mono- and Diglycerides of Fatty Acids, E471 - Taukskābju monoglicerīdi un diglicerīdi - nav kaitīgs.
31.03.2017 17:38 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Ingredients
Potato Puree 75% (Water, Dehydrated Potato Flakes (Potatoes, Emulsifiers: Mono- and Diglycerides of Fatty Acids, Antioxidant: Sodium Metabisulphite, Natural Flavourings), Potato Starch 14%, Wheat Flour, Rice Flour, Salt, Spices, Acidity Regulator: Lactic Acid, Preservative: Potassium Sorbate

Neiekopējās viss
31.03.2017 17:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits