nu man apgrieza baigo trepi,a es tieši audzēju matus, jo apnika līdz plecam visu laiku. un bija tā, ka garie mati gandrīz līdz lāpstiņām, a īsie nav pat astē sasienami, nu satigāju kā mazs skuķis - ar asti augstu pakausī, ja bija jāsavāc mati. :-/ tagad jau kaut cik ciešami ir, bet vienalga sāpe palikusi. čolka man ir, to es pati šņikāju nost.
MADasaHATTER, veiksmi Tev tur! Šodien lasīju par tie dullajiem no tā attiecību šova, kas aizbrauca uz ārzemēm (arī Nīderlandi, haha) un tagad prasa naudu, lai atbrauktu atpakaļ uz mājām :-D
Un visi jau redzēja, kā es pārdzīvoju, mierināja, meloja, ka nav traki. Tikai pēc kāda pusgada sāka pa vienam atzīties, ka patiešām šausmīgi bija. Vienīgais tētis joprojām cītīgi apgalvo, ka smuki bija
haha, labs :-D:-D:-D bet tētis gan malacis, pareizā taktika! (l):-D
Profesore, jaa es jau smeejos:-D sudzas ka ar riteni jabrauc ,ka vecis darbu nedabuja,bet pasi jau aizbrauca uz mazu miestinu.:-D man ir savadak mums ir ligums ,darbs 8 h bus jaapako iphone kastites un mums ar masu ir cilveki labi draugi kas mums palidzes jebkuraa laikaa. Taapec ir labi ja ir kaadi kontakti svesaa valsti!
Biju vakar ŠOKĀ8-) Atvēru pēc ilgiem laikiem skypu un redzēju,ka pēc 7-8 gadu nekontaktēšanās, Ex uzaicinājis pievienoties mani saviem kontaktiem. Apbrīnojami...cilvēks tik šausmīgi pret mani izrīkojās, bet nav kauna tagad uzrasties. Neapstiprināju un izskatās,ka arī pats to uzaicinājumu noraidīja8-) Es biju vnk uz pauzes. Kam tas viss? Kā viņam tāda doma ienāca vispār prātā?
Labrīt! Pulkstens jau 13:17 bet es nu tikai pamodos. Darbs žmiedz laukā visus spēkus pēc tik ilgas nekā nedarīšanas :D Šovakar plānos randiņš, solās būt interesants. Vīru meklēju :D
Sveicināti!(l) Esmu mājās. Nesen man atsūtīja jauno grafiku jaunajai darba vietai (nu - ne īsti jaunajai). Nesaprotu, smieties vai raudāt. Ceru jau, ka ar laiku būs labāk. Dzeru tagad kafiju un gatavojos uz savu pēdējo maiņu savā darbā. :'-(
Čau! Šodien uztaiīju atpūtas dienu sev. Nopirku draudzenei dāvanu,tagad jāizdomā, kā lai smuki iesaiņo teātra biļetes. Izvazājos pa veikaliem un naaav, ko pirkt vispāaar un galīgi. Gribēju kādu smuku somu un pavasara jaku..nekā...
čau, man saplīsa austiņas, viss es vairs zālē kardio nevaru uztaisīt. Mana atruna :D Bet vispār nopietni man ir skumais. Biju saņēmusies foršam treniņam, bet nāksies klausīties stenēšanās un jokainā mūzikā :D