Viss atkarīgs no naga veselības. Man nagi ļoti trausli, ja neuzklāju laku, tad tie lūzīs, plīsīs un šķelsies. Ar nagulaku varu sakoriģēt vizuāli savu nagu formu, lai izskatās sievišķīgāki. Bez lakas uz nagiem jūtos neērti kādam dot kaut ko no rokas, vienmēr gribas pirkstiņus kaut kur paslēpt, kompleksi kaut kādi. :-D
Bija brīdis, kad nadziņus pulēju, tad tie skaisti spīdēja un veselīgi izskatījās bez lakas un citiem štruntiem. Bet salasījos, ka tas noārda naga virskārtu un nagus vairāk bojā, pārstāju to darīt.
Bija man draudzene, kas vienmēr varēja superātri nagus ataudzēt, tie bija stipri, neplīsa, nelūza. Bet, neuzkrāsoti man viņai nepatika, jo pats nags pie ādas bija tik īss un strups, bet tas ataugušais gabals divreiz garāks. Nu izskatījās neglīti un nekopti. Kad ēda apelsīnus vai kaut ko, kas iekrāso rokas, tad vispār briesmas, tas nekas, ka pēc idejas kopti, bet tā krāsa sasūcās un tad divas dienas staigā oranžiem nagu galiem, fu. (t) Tagad ir kolēģe, kas vienmēr nagus uzkrāso, bet dienas laikā laka nolupusi un nu arī izskatās briesmīgi.
Tie, kam nagi izskatās kopti bez jebkādiem palīglīdzekļiem, ļoti kopj savas rokas, nagu forma ir perfekta pat neko nedarot, nekas neplīst, nešķeļas un nelūzt. Tādu cilvēku maz. Zinu tik divas meitenes, pārējie puiši, jo viņiem parasti nagi stiprāki, nav sabojāti un par formu tur vispār nav viņiem ko cepties. :-D