Klau, ja es piemēram Whatsappā uzzvanu cilvēkam, bet pēc tam fiksi izlādēju whatsappu ārā nu atinstalēju, vai tas cilvēks, redz, ka es esmu viņam zvanījusi? Un vai parāda manu profilu(lai gan esmu atinstalējusi wpp)?
Whatsapp zvani parādās momentā, kad piespied zvanīt pogu un neko nevar novērst... Redzēs, ka zvaniji tavs numurs vai ja ir saglabats kontakts tavs vārds... To nevarnovērst, nevar atspiest
Whatsapp zvani parādās momentā, kad piespied zvanīt pogu un neko nevar novērst... Redzēs, ka zvaniji tavs numurs vai ja ir saglabats kontakts tavs vārds... To nevarnovērst, nevar atspiest
Jā, kā jau meitenes minēja, tad jebkurā gadījumā redzēs, ka esi zvanījusi. Vienkārši iestāsti kaut kādu pasaciņu. Pašai gadās reizēm kādam tā nejauši piezvanīt, nu neko, atvainojos, pasaku, ka tas bija nejauši. Kas tur tāds, sīkumi vienkārši. Nevajag jau tik ļoti par to pārdzīvot.;-)
Man šitas whatsappā besī. Kad vienkārši uzspiežu zvanīt, paiet tak tas brītiņš kamēr savienojas un sāk zvanīt, bet whatsappā tas notiek momentā. Tiklīdz kā piespied, tā piezvanās. Vienkārši besī. Cik reizes nav nācies rakstīt, ka netīšām piespiedās :D Bet tiešām cik tev gadu, ka izdzēs whatsappu tikai tādēļ ka kādam parādās ka piezvnīji :D