Palīdz, ja lieto vairākus mēnešus. No Dzintara balzama man gan nekad nav bijuši uzlabojumi. Izmantoju to kā fiksatoru uzacīm un kā bāzi zem skropstu tušas. Tur gan der labi. Tagad pasūtīju to Gemene eļļu pret skropstu izkrišanu, drogās neatradu, ir 1a.lv veikalā. Vismaz Zanda life blogā bija laba atsauksme.
Šobrīd lietoju rīcineļļu uzacīm nu jau kādu pusotru mēnesi, pagaidām gan nekādu rezultātu neredzu, bet vēl jau droši vien par ātru gaidīt. Skropstām gan neriskēju lietot, jo man jūtīgas acis.
Es kādu laiku lietoju šo, bija panākumi. Bet līdzeklis padārgs. Lietoju arī m2 serumu uyacīm, tas nebija ne tuvu tik labs - nekādu efektu nemanīju, tur vēl esmu brīnumlīdzekļameklējumos...
ReginaKate Tev daudz diskusiju par uzacīm, šķiet neesi mierā ar savu izskatu. Varbūt parādi kas īsti tev ir ar tām uzacīm, lai var saprast kā palīdzēt un vai vispār vajag.
Fritatta, tur jau ne tikai uzacis - vēl jau strijas, vispārēja neapmierinātība ar sevi, utt. Pēršanās par un ap saviem trūkumiem. Tikai un vienīgi. Tāpēc jau saku, ka galva jāsaved kārtībā.
Tev daudz diskusiju par uzacīm, šķiet neesi mierā ar savu izskatu. Varbūt parādi kas īsti tev ir ar tām uzacīm, lai var saprast kā palīdzēt un vai vispār vajag.
Man arī patika dzintara balzāms, skropstas palika stiprākas un biezākas. Rezultāti pēc kādām 2 nedēļām redzami. Labi, ka šī diskusija atgādināja par tādu līdzekli, došos meklēt kosmētikas makā Šis arī bija labs uzacīm. Vai biezākas palika, diez vai, bet stiprākas un tumšākas gan. Esmu likusi visādas eļļas uz skropstām, bet acis pārāk jūtīgas.