Čau! Nezinu, kādu padomu īsti ceru sagaidīt. Drīzāk varbūt vienkārši gribu izrunāties, jo pašai problēma liekas ļoti stulba un bērnišķīga.
Tātad, pirms četriem gadiem internetā iepazinos ar vienu puisi. Atradām viens otru pavisam netīšām, jo mums bija ļoti daudz kopīgu interešu. Tā nu sākām runāt un man viņš ļoti iepatikās. Neteiktu, ka izskata dēļ, bet vienkārši ar šo cilvēku varēju runāt stundām ilgi. Likās, ka saprot mani no pusvārda. Es arī viņam patiku, tāpēc mani gandrīz uzreiz uzaicināja uz randiņu. Bija baigi forši un dzīvē šis cilvēks man patika vēl vairāk. Pēc tās reizes sarakstījāmies vēl kādu laiku, bet vairs netikāmies, jo dzīve iegriezās tā, ka viņam parādījās iespēja braukt mācīties uz ārzemēm. Pēc tā kontaktējāmies salīdzinoši maz, bet vienalga ik pa laikam viņš man pie bildēm uzrakstīja kādu komentāru. Tiešs kontakts tā aptrūkās. Tagad jau kādu gadu viņš ir atpakaļ Latvijā uz palikšanu.
Tajā laikā, kad viņš bija prom, man bija nopietnas attiecības, bet tās neizdevās, jo visu laiku atcerējos to pirmo puisi. Tāpēc nesen tās attiecības izbeidzu. Šo gadu laikā arī daudzi citi puiši man pievērsa uzmanību, bet absolūti neviens no tiem nelikās kaut daļēji tik labs kā pirmais.
Ļoti gribētu aizmirst, bet visu laiku kaut kas atgādina par viņu. Zinu, ka draudzenes viņam nav. Ļoti traucē dzīvot tas, ka nespēju iepazīties ar kādu citu. Traucē tas, ka visu laiku par viņu domāju. Jā, saprotu, ka esmu vēl ļoti jauna, bet visi šie 4 gadi bija diezgan nepatīkami. Liekas, ka nekad mūžā neiepatiksies kāds cits, jo šis ir pats labākais. Gan gaume mums ir identiska, gan humora izjūta viņam ir forša, gan kā cilvēks ļoti interesants.
Kā lai vieglāk aizmirst cilvēku? Esmu mēģinājusi pievērsties kaut kam citam, biežāk tikties ar draugiem, bet nekā.
Ļoti ceru, ka iztiksim bez uzbraucieniem, jo tiešām negribētos.