Čau, meitenes, noteikti esat pamanījušas kaut kur šādas sporta bikses/legingus. Varbūt zinat kur nopirkt? Vai kādām firmām kas šāds līdzīgs pieejams? :)
Ja labs augums, smuki izskatās, tai meitenei, kam redzēju, tiešām glīti. Viņa tāda maza, bet tvirta, glīši izskatījās, es nezinu, vai pati tādas vilktu, bet bija tīri jaukas
Cmon, bikses par 90 dolāriem, principā 90 EUR. Nez, vai tas uzlabos sportisko formu un atdevi! Man nekad nav bijušas dārgās, bet tas nav traucējis, vienīgi gribētos kičīgākas tagad :D
Man jau arī liekas ka baigā jēga dārgas pirkt nav, bet reizēm gan tādas inčīgas un raibas gribētos. :D Es jau nezinu, varbūt tās dārgās super izturīgas haha
Jā Nike legingi maksā pārāk dārgi, nu bet manas kājas skrienot jūt atšķirību starp lētučiem un nike. Tāpēc gribu atrast vidussceļu - lēti bet smuki un ērti :D
Nez, man kājas nekā citādi nekad nav jutušās, jo nu man ir lētakas, bet ari ok materiāla un lētas, vienīgais, kur tiešām jūtu atšķirību, ir sporta krūšturī un apavos. :D
Es vienai sporta zālē tādas redzēju, bet nezinu, kur pirka
Hahh, es arī. Mēģināju ieraudzīt kādu atpazīšanas zīmi, bet nekā.
Cotton_Candy, vajadzēja nākt klāt tai meitenei un pa taisno pajautāt kur viņa ir dabūjusi tādus legingus. Iespējams tu būtu dabūjusi gan jaunus legingus, gan jaunu draudzeni.;-)