Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Šausmīgs salons

 
Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
Pat nezinu, ko labāk darīt - pirmdien beidzot tiku pie sava ilgi kārotā septuma pīrsinga, bet tajā pašā dienā pamanīju, ka stāv kaut kā nepareizi - uz augšu, tiecas uz degungalu, un tā, kā viņam būtu jāstāv - nestāv. Sāku skatīties - viņš ir ne tikai šķībi izdurts - vienā pusē augstāk un otrā zemāk, bet arī vienā pusē tālāk no skrimšļa, un otrā tuvāk.
Zvanīju uz salonu - attieksme galīgi ne tā labākā, un vēl beigās mēģināja ieskaidrot, ka pampums (es galīgi neesmu akla un nav pirmais pīrsings, arī degunā). Beigās piedāvāja pēc 2 nedēļām, kad būšot apdzijis, pārdurt. Kaut kā galīgi vairs nav ticības tai iestādei, un nezinu, ko darīt.
Lai pārdurtu obligāti jāgaida tās divas nedēļas un jāstaigā ar to šķībo septumu? Jo izņemt es viņu bez instrumentiem galīgi nevaru, kamēr vēl sāp un sūrst, bet reāli tas šķībums un tā tiekšanās uz degungalu nenormāli kaitina.
un vēl - kāds zina LABU speciālistu, kurš zina, kur tieši jādur (sweet spot) un kuram roka nebūs šķība un kurš varētu šo bēdu izlabot? :(
09.03.2017 19:52 |
 
Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
mauvii, drīkst zināt, kur dūri?
Gadījumā ne šeit:http://tattoo.artgallery.lv/
Es pagājušajā mēnesī arī dūru, tikai krūšu galos, kad tie ir miera stāvoklī, tad izskatās vienādi, bet aukstumā, kad galiņi kļūst stingri, tad var redzēt labajā krūtij tas pīrsings sāk stāvēt drusku dīvaini, t.i. adata iekšā gājusi pareizi, bet laukā nākot vairs nav tik dziļi, tik tuvu pamatnei, tāpēc nav ideāli.
Esmu nedaudz vīlusies.
09.03.2017 20:04 |
 
Reitings 190
Reģ: 06.09.2015
blackqueen, mazs salons kur meistars vienkārši izmanto telpu, un garāmbraucot apmēram reizi nedēļā tur ir. http://www.saulespuke.com/Salon_Saulespuke/Galvena_lapa.html
Tajā brīdī tā bija man izdevīgākā vieta. iepriekš viņš man nāsī dūra, tiesa citā pilsētā, un viss bija ļoti labi.
09.03.2017 20:10 |
 
Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Es gan neiešu sūdzēties, jo izskatās smuki un kopumā esmu apmierināta, man nav pretenziju, tiklīdz iegāju tajā salonā jau sapratu, ka nekas ekskluzīvs un profesionāls tur nav un nebūs. :D lēti pakalpojumi, tāpēc arī attiecīgs serviss.
Sieviete bija pret mani pieklājīga, bet telpas ne tajā labakājā stāvoklī, pīrsingu izvēle tuvu nullei, viss tāds šaurs. Otrreiz uz turieni neiešu.
Līdz ar to, ka meklē, kur durt, tad vismaz iesaku, kur labāk nedoties. :D
-- par tavu gadījumu, uzskatu, ka īstiem profesionāļiem tā negadās, galvenais neļauj viņam labot, jo ir iespēja, ka viņš nolažosies vēlreiz. Protams, savas kļūdas reti, kad kāds atzīst, es tavā vietā prasītu viņam atpakaļ naudu, vismaz to daļu par darbu, jo tas ir nekvalitatīvs, ja viņš to nedara, tad attiecīgi slikta atsauksme.
09.03.2017 20:19 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Dūru blackqueen minētajā salonā, sajūta, ka ej pārdot nieri, man gan viss ir ok. :)
Pārējie visi durti "XXX lab" pie Kitijas. Ļoti, ļoti iesaku, vari piesekot instagramā viņai - @kitijazakite. Katru dienu storijā viņa liek svaigi durto pīrsingu bildes. Salons netālu no Galerija Centra.
09.03.2017 20:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits