Man bija līdzīgi, līdz brīdim, kad beidzot saņēmos nodefinēt puisim savas jūtas un pateicu, ka esmu gatava nopietnām attiecībām, nevis vienkārši sarakstīties, sazvanīties un dažas reizes mēnesī satikties. Biju tā, kas otrajā tikšanās reizē pateica, ka nevēlas nopietnas attiecības, tāpēc loģiski, ka ierosinājums nāca no manas puses. Kamēr to nebiju izdarījusi, visu laiku stresoju par to, ka puisis varētu saieties ar citām un paralēli mūsu draudzībai izveidot nopietnas attiecības ar kādu, ko satiek kādā no tusiņu reizēm, tas laiks bija baigās mocības. Pēc nopietnās sarunas laiku sākām pavadīt kopā arvien biežāk, viņš ielūdza mani pavadīt laiku ar viņa draugiem un iepazīstināja mani ar viņiem kā savu draudzeni, tas arī lika justies par sevi pārliecinātākai un drošākai par mūsu attiecībām, jo zināju, kā mani uztver viņa draugi un kādi viņi ir (l) Par cik sagājām kopā skolas laikā un dzīvojām dažādās pilsētās, lielāko daļu vasaras dzīvojām kopā, visus brīvlaikus kopā, pēc skolas beigšanas atradām miteklīti mums abiem. (l)
Ja Tu ar savu puisi jau esi nopietnās attiecībās, un to apzinās arī viņš (jo reizēm var gadīties, ka viens partneris domā, ka tas ir flirts un tāds viegls romāniņš, kā visi iepriekšējie, kamēr otrs ir samīlējies līdz ausīm un sapņo par kopīgiem bērniem un kāzām), tad iesaku nopietni izrunāt šo tēmu, jo, piekrītu Nerea, ka piekāst otru pusīti tik dēļ tusiņa ir galīgi nenopietni nopietnām attiecībām. (t) Un jā, iesaku par kopīgām nodarbēm nedomāt tikai savā galvā, bet uzreiz teikt otrajai pusītei, citādāk Tu safantazējies, bet viņam, izrādās, jau pirms mēneša ieplānots kas svarīgs un neatliekams, tad gan nav par ko apvainoties. Pati vainīga, viņš Tavā galvā ielīst nevar. ;-)