Sveikas,
Situācija sekojoša: Pēc pēdējā friziera apmeklējuma pirms nedēļas, kas mani noveda konkrēti līdz asarām un nopietnam pārdzīvojuma (jo par saviem matiem trīcu un drebu, kopju un lutinu tos ļoti) esmu nolēmusi turpmāk ar šo procesu nodarboties pati mājās. Esmu kādreiz jau krāsojusi matus mājās un rezultāts ir bijis stipri, nu tiešām ļoti labāks kā šajā pēdējā reizē, gan ne tādā tonī kā gribu tagad. Biju ārkārtīgi dusmīga, pat zvanīju frizierei un sūdzējos, viņa piedāvāja atnākt mēģināt kaut ko labot, bet sapratu, ka negribu tur vairs savu kāju spert. Nekāds kaktu kantoris, starp citu, nebija, bet iztiksim bez nosaukumiem. Kāda velna pēc tad savus matus tā kopju un saudzēju, ja viena šitāda reize spēj šitā visu sačakarēt un turklāt vēl par manu naudu! Nu nē, vairs es to nepieļaušu.
Tātad, jautājumi sekojoši:
Man ir sarežģīts pamattonis(ļoti tumši vēsi brūns ar lillā apakštoni, varbūt tikai man šķiet sarežģits, bet frizētavās vienmēr ir jaukti pat 3 toņi kopā) ar blodām, vēsām šķipsnām. Vai miksējot melno ar lillā var iegūt melnu ar lillā nokrāsu jeb tikai netīri melnu?
No loreal casting creme gloss melnajām - kāda ir starpība starp ebony black un licorice?
Ja pēc krāsošanas lieto zilo šampūnu šķipsnu dzeltenā toņa noņemšanai, pamattoni tas kaut kā ietekmē?
Un vienai firmai - vai varētu būt kaut kāda starpība, vai iepakojums ir poļu vai franču valodā(loreal)?
Paldies jau iepriekš:-)!