Mani komentāri veltīti
dr567309 komentāriem.
Jebkurā gadījumā, man pašai it kā ir vienalga par homoseksuāļiem, bet dziļi dziļi tomēr...
Ja Tev ir vienalga, tad kāpēc tu esi piedalījusies praidā?...
Es tieši nesen skatījos dokumentālo un tur tika aizskarts temats par to, ka homoseksuāļus un trans "ārstēja" ar elektrisko uzparikti uz galvas, ap 60. gadiem, jo uzskatīja, ka tā ir vienkārši novirze galvā, ka tā ir slimība
Ir tikpat daudz dokumentālo filmu par to, kā, piemēram, epilepsiju ārstēja ar drastiskām metodēm un šādus cilvēkus izraidīja no sabiedrības, jo uzskatīja, ka tie ir sātana pakalpiņi - un? Vai tad mūsdienās mēs epileptiķus ārstējam ar viduslaiku metodēm? Un ko tu vispār vēlējies ar šo komentāru pateikt?
Vienīgais izskaidrojums, kas man liekas jēdzīgs - ir nopietnas problēmas ar hormoniem vai kādas novirzes
Ja homo-seksualitāte ir novirze, tātad jebkura seksualitāte ir jāuztver par novirzi, taču seksualitāte nav novirze, ne tā? Nu kaut kā nav loģikas, jo viens bez otra nevar. Nopietnas hormonālās izmaiņas ietekmē, piemēram, meitenes reproduktīvo sistēmu, viņa ne aug, ne arī reizi mēnesī asiņo, lūdzu, nestāsti, ka homoseksuāļiem ir nopietnas hormonālās problēmas

tā runājot būtu jādomā, ka seksualitāti kā tāda, izraisa nopietnas hormonālās izmaiņas.
Piemēram, tāpati homoseksualitāte būtu kaut kas normāls. Nu kā tas var būt normāli?
Būt seksuālam ir normāli, tātad seksualitāte nevar būt nekas nenormāls.
Mēs no dabas esam iekārtoti tā, ka viens dzimums ir radīts otram. Elementāri. Mūsu ķermeņi mums to lieliski pasaka priekšā un pat nav pie grāmatām jāķerās.
Cilvēks, neatkarīgi no seksualitātes, nezaudē spēju, ne arī vēlmi vairoties (ar dažiem izņēmumiem)
Piedodiet, bet "katram ir tiesības dzīvot kā viņš vēlas", nav nekāds arguments šajos jautājumos.
Tavs arguments - tas nav normāli arī nav jau nekāds arguments, jo tu nekādi nespēj pamatot, kāpēc viena seksualitāte ir pārāka un pareizāka par otru. Seksualitāte neizslēdz iespēj vairoties... arī kā dzīvniekiem, ja tik ļoti sagribas. Gan gejs, gan lesbiete ir reproduktīvi veseli cilvēki. Tas vai viņi pilda reproduktīvās sistēmas primārās funkcijas ir viņu pašu darīšana.
Par pētījumiem un to, ko saka zinātnieki - come on... viens zinātnieks apgalvo vienu un presē savas teorijas, otrs otru. Tas, kam un kuram nu mēs ticam
Teorijām gan netic, tām vai nu piekrīt vai nepiekrīt.
Nu, te jau iepriekš meitenes rakstīja, bet seksualitāti var ietekmēt kāda psiholoģiska trauma
Kāda psiholoģiska trauma ietekmēja Tavu seksualitāti?