Vai vai, kādas te visas pareizas :-D Es gan saprotu kafijošanu un feisbukošanu. Man ir traki grūti noturēt uzmanību un lielākoties, nu ok...nevis lielākoties, bet viss mans darbs ir dators/epasti/mājaslapas. Citreiz es arī aizdriftoju un aizsēžos FB/Cosmo, izdomāju, ka tieši tajā brīdī man kādu bumbu virteni jāpataisa vai kādu mēbeli jānokrāso. Tas ir normāli, ja jūti, ka smadzenes kūp un neko jēdzīgu tajā e-pastā ierakstīt nevari, tad labāk ir atslēgties, un pēc dienas atbildēt, toties ar kaut kādu saturu, nevis ko tādu, ko pats nākamā dienā nevari vairs saprast. :-D
Un daži klienti/sadarbības partneri arī ir nu tādi.. paši pārzin savu projektu un situāciju no A-Z, bet gaida, ka lieli lēmumi un projektu uzmetumi tiks sagatvoti uzreiz uz sitiena. Un nezinu vai viņi tā domā, vai vienkārši ir dumji un pieņem, ka bez viņiem neviena cita vispār nav, nekādu citu pienākumu vai projektu nav. Un tur 1x uzraksti, ka dosi ziņu, kad kaut kas pavirzīsies. Pēc 1-2 dienām viņi prasa- nu, kādi jaunumi? Tu vēlreiz pasaki - kā jau teicu, sazināšos, kad kaut kas pavirzīsies, paskaidroju, ka tas nav kaut kas, kas notiks pa dažām dienām. "Nu ja pareizi, es tika tā, ja nu tomēr". Paiet 2 dienas un atkal jau prasa "update". Tad tā vien gribas vienkārši pasūtīt 3 mājas tālāk :-D It kā mēs speciāli sēžam un klusējam kā partizāni, 'ja nu tomēr" :D