Labriit! (l) Manaa galaa shobriid 10:00 , seezhu darbaa in garlaikojos, sestdienas vienmeer klusaas dienas birojaa.
Man shovakar ir jaadodas uz sava drauga dzimshanas dienas balliti, svineesim braziilju tipa baaraa ar karstasiniigaam dejaam utt :-D
Vispar es esmu diezgan nokaitinaata, varbut vairaakumam tas liksies smiekliigi .. vinjsh vienkaarshi negrib iet pie friziera. Es jau divas nedeeljas luudzos lai aiziet apgriezh matus un baardu, jo vinjsh jau 3(!!!!!) meeneshus nav bijis pie friziera un izskataas kaa traks dzhihaadists. Man vienkarshi saak palikt kauns ar vinju kaut kur doties. Shodien ir ballite vinjam par godu un vinjsh ieradiisies ar savu chirkaino cekulu uz galvas. Vinjam ir ljoti chirkaini, biezi mati un ja vinjsh apgriezh iisustas vinju padara 100x pievilciigaaku bet to vinjsh nesaport. Staigaa apkaart kaa mikrafons.
Es vinjam vienmer censhos teikt, uzslaveet cik vinjsh labi izskataas ar iisiem matiem, uzreiz cits cilveeks utt.
Taa jau cilveeks sevi kopj un piedomaa pie stila utt, bet tie mati... (e)
Es vinjam paprasiishu vai vinjsh priecaatos ja es skuutos , piemeram, reizi 3 meeneshos.
Ja tu esi kopaa ar cilveeku tev tak ir jaacenshaas lai juus viens otram buutu pievilciigi. Vinjsh ljoti labi zin, ka man besii tas vinja cekuls un vinjsh taka pa spiiti neiet un negriezh.