Saņēmos un nolēmu uzrakstīt.
Domāju tuvākajā laikā šķirties no drauga. Kopā esam 6 gadus, dzīvojam arī kopā.
Neteikšu, ka mans draugs vienmēr ir bijis labs pret mani, bet viena lieta man liek aiziet no viņa - viņa citas sievietes.
Jau agrāk mums bija strīdi, par to ka vins nevarēja pārtraukt saraksti ar bijušajām. Viņš visu slēpa - mainīja vārdus, izlogojās no Facebook utt. lai tik turpinātu sarakstes pa kluso. Pēc pēdējā strīda par sarakstēm (par kurām 2016 gada pārsvara bija miers) viņš kādā vakara bāra iepazina jaunu sievieti un ar viņu pa kluso sarakstījas, WhatsApp kopēja numusu lai es neredzētu kontaktos, ja nu es paņemu telefonu tapat utt. Šito uzzinaju un gandrīz izšķīramies...apsolīja ka ta vairak nebūs un visu sāksim no gala. Tagad jau otro reizi redzu ka kaut ko slepj telefonā un ziniet (man pie vienas vietas, ka tā nevar darīt) paskatījos viņa telefonā un tiesam tur atkal bija saglabāts tas pats numurs (zinu ka ta ir ta sieviete). Domāju pagaidīt drusku lai emocijas pāriet, netaisīt kašķi un tad kaut kad pēc 2 dienām pateikt lai izvācas un viss. Mēs iepriekšēja reizē sarunajam ka viņš izvāksies un es palikšu ja vēlreiz kaut kas tāds būs.
Viss vispār norāda, ka es šim cilvēkam nevar uzticēties, kad es jautaju kapēc saraksties ar jaunu, viņš teica ka tapēc jo mums ir problēma attiecībās un ja nav problēmu tad viņš nesarakstīsies. Bērnudārzs....
Viņš saka, ka neko nevar darīt ka viņa uzmācas viņam jo viņa visu laiku grib zināt vai mums attiecībās iet labi lai paželotu viņu, nabadziņu. Viņš saka ka nevar ignorēt, jo tas esot nepieklajīgi...bet pret mani, vai tas ir pieklajīgi?
Ja ir problēma attiecībās, varētu izrunāt. Bet man liekas ka tā pa kluso sarakstīšanās nekad nebeigsies, tas būs vienmēr. Pats pretīgakais ir ja es viņam godīgi pajautaju (toreiz 1 reizi) vai viņš ir iepazinies ar citu viņš sāk bļaut ko es te sadomajos, vispār ko es te tik sadomājos....taisnojās visādi, kamēr beigas pateica ka JĀ ir cita. Sākumā nostadīja mani stulbenes vietā.
Es varu tikai pateikt vienu, ka tādu saraksti, īpaši slēpšanu es nekad nepieņemšu.
Negribu tagad lai mani te noniecina ar komentāriem, ka mana vaina (kā tas te citām notiek) utt. Gribu rīkoties pareizi, nevis uz ātro emociju rezultatā. Jūs pamestu tadu cilvēku? Kā jūs reaģētu?
Neaizmirsīsim ka visiem ir dazadi viedokļi. Varbūt daudzam ir vienalga ar ko vīrietis sarakstās.