Es gāju Oxy club, bet ar komplekso piegājienu :-D
Vispirms uz masāžas rulli 30 min, kur masē, silda pakāpeniski visu ķermeni, lai limfa sāk plūst.
Pēc tam uzreiz kāpu iekšā vakuuma trenažierī, tur iekšā skrejceliņš (gāju ātrā solī, turot pulsu ap 110-120), kā arī infrasarkanā sildīšana. Pēc visa šī vēl gaisa zābaki.
Kopā procedūra sanāca gandrīz 2 stundas. Toties rezutāts bija manāms ātri. Man uz labās kājas
bija tādi kā "sastrēguši"audi, proti tāds kā tauku spilventiņš, kurš uz sajūtu auksts, un nekādi mājās nevarēju viņu izmasēt. Bet šeit, sildot, rullējot un viss kopā - četras nodarbības, un manāmi rezultāti.
Tikai tagad esmu "ķezā", ka nopirku abonementu uz 20 reizēm (rullis + vakuuma trenažieris Oxy Club kā reizi bija akcija) un pavisam drīz uzzināju, ka gaidu mazo. Un tagad nodarbības vairs nedrīkstu apmeklēt, tomēr tur sildīšana, slodze utt.
Tagad man ir palikuši abonementi, kuru vērtība ir 110 EUR - proti 16 reizes uz rulli un 16 reizes uz vakuuma trenažieri (pirku akcijas laikā par kopēju summu 137 EUR).
Varbūt kāda meitene vēlas iepriecināt sevi (un mani arī), pārņemot manu abonementu? Atdošu visu par 100 un vēl vienu reizi bonusā uz gaisa zābakiem.
Ja kādai ir vēlēšanās, dodiet ziņu 26050165 (l)