Labvakar. Gribēju painteresēties, tām kam ir elektroniskās - kādas jums ir, pa cik pirkāt? Domāju, varbūt arī iegādāties, bet cenas ir pat virs 100 eiro un baigi tērēties, lai pa retam uzvilktu kādu"smaržīgu" dūmu negribās. Tāpēc... Varbūt zināt kādu labu, bet ne dārgu?
Nezinu kā šai,bet savām man draugs teica,ka tad kad ieleju šķidrumu, pavisam lai ciet netaisu,bet apgriežu otrādi,pagaidu lai satek viss ,tad aiztaisu ciet, un var lietot. :-)
Rīdziniece, saglabāju. Ja šitā turpināsies, iešu runāt. Iespējams ja rīt pa ceļam sanāks ieiešu tajā pašā bodē un pavaicāšu džekam pie kura pirku, varbūt viņš zinās, pie reizes nopirkšu citu e šķidrumu, lai nav šitais riebigais jālieto.
Rīdziniece, jaaa :) žēl ka nezinu kādu ņemt, būs jāmēğina droši vien sazin cik reizes līdz atradksu ko meklēju. Es zinu ka ir tādi kas man patīk jo parasti kad man kāds no paziņām, draugiem iedod tad liekas waau, nekad gan neesmu pajautajusi kādas firmas viņi pērk un šaubos vai viņi paši zin ņemot vērā ka bieži vien kaut kas tiek miksēts
Pavisam nesen manam puisim kāds no viņa draugiem bija atdevis cigareti ar šķidrumu jau uzpildītu, garša bija satriecoši laba, bet manam draugam nav ne mazākās jausmas kas tur bija uzpildiits. Visu laiku šitā sanāk, tiklīdz jautāju, taa neviens neko nezin
MissMia, oj ne ne ne man tieši pārdēvējs deva pasmaržot karameļu/sierakūkas, es gandrīz apvēmos :D Man patīk kaut kas sulīgs, augļu smaržas, konfekšu bet neko vanilīgu vai smacējoši saldu