Mikimause, oi, man arī dzīvē vairākkārt nācies uz savas ādas izbaudīt to, ka sveši cilvēki palīdz daudz vairāk kā savējie. Ir bijis tā, ka gan tuvākie draugi nodod, gan tuvinieki novēršas, kamēr tieši pateicoties svešiem cilvēkiem esmu guvusi atbalstu, ticību sev un saviem spēkiem. Manuprāt, tā ir sena patiesība, ka nereti tieši nepazīstami cilvēki sapratīs un atbalstīs vairāk kā savējie...
Ja par dzīvošanu, tad ir gadījies dzīvē piedzīvot līdzīgu situāciju. Tiesa gan, tolaik man bija kur doties, taču tā bezpalīdzības un izmisuma sajūta, kad nezini, ko darīt tālāk, ir ļoti labi pazīstama. Tas tiesa, ka gan par istabām (nemaz nerunājot par dzīvokļiem!) prasa pirmās iemaksas. Iespējams, ja ir tā, ka tiešām nav kur palikt, ir iespēja apmesties hostelī? Kaut ar vēl 10 citiem vienā istabā, toties vismaz jumts virs galvas... Vēl vari pamēģināt savu bēdu ierakstīt Facebook grupā, kurā cilvēki īrē un izīrē dzīvokļus/istabas. Varbūt atsaucas kāds labs cilvēks, kurš ir ar mieru neņemt milzu pirmo iemaksu.. Savulaik esmu redzējusi arī sludinājumus, kuros izīrē istabiņu pie kāda vientuļa, veca cilvēka, par to neprasot lielas pirmās iemaksas. Tiesa gan, nav jau pielīdzināms dzīvošanai kopā ar jauniešiem vai vienai pašai, bet nu varbūt vismaz sākumā der, līdz neatrodi savu ideālo variantu. Katrā ziņā, novēlu, lai izdodas! Šādi dzīves pārbaudījumi lieliski mūs norūda un parāda šķietamo draugu īstās sejas. Viss Tev izdosies un būs labi! Tikai notici tam! Un, ja ir vēlme, droši var man uzrakstīt, labprāt uzklausīšu. :)