MelePaldies par noderīgo info par banānu mēslojumu, noteiktu pamēģināšu!
Tikai lasot internetā, pamanīju, ka Tavas melnās mizas diezin vai ir vēl derīgas, jo:
Let the mixture sit for a week while the good bacteria does its job and unlocks the nutrients in the peel.
If you see a cloudy must, that’s ok. If you start to see black mold, you’ll have to throw it away and start again.
As long as the peels are below the surface of the water, you’re probably okay. Let your nose and your judgement be your guide.
Es iesēju vakar fizāļus, aizpagājušo gadu nekas neuzdīga, bet nu varbūt šogad...
Ar tomātiem, gurķiem, kabačiem, papriku, arbūziem u.c. augiem nesteidzos, jo pēcāk stādu siltumnīcā vai ārā, un kamēr pienāk maija beigas, kad to var darīt - pārāk izstīdz, ja par agru iesēts.
Katrā ziņā uzreiz sēju kastītēs - zemē. Vienīgai pagājšgad kabačus dīdzināju uz mitrām vatītēm, jo pirmā sasētā porcija nesadīga. Beigās raža bija lieliska, sanāca vēl ko ziemas salātos likt :)
Uz palodzes pagaidām kupli zaļo lociņi.