Attiecību progress

Reitings 145
Reģ: 21.09.2015
Es saprotu, ka katras attieciibas attiistaas savadaak.
Tachu , man saak nepatikt fakts , ka mes jau esam kopaa 5 meeneshus, vinjsh ir saticis manus tuvaakos draugus pat vairaakas reizes , kameer vinjsh mani nekur nav panjeemis liidzi.
Tagad vinjam tuvojaas dzimshanas diena un kad es pajautaaju kaadi vinjam plaani svineet utt , vinja atbilde bija sekojosha :
Pasvineet ar mani, tad vinjam ir vakarinjas ar gjimeni , tad atseviskja balliite ar draugiem un vel atseviskji ar darba koleegjiem.
Taapat ir ar kaazaam, labs draugs precas Maijaa un vinjsh man pat nav piedaavaajis iet liidzi kaa +1 .
Man vienkaarshi saak kaitinaat tas, ka es netieku nekur iekljauta.
Vismaz 3x meenesii vinjsh iet uz balliiteem , baariem ar draugiem un tur, protams, ir arii draugu lokaa daudz meitenes kuras visticamaak domaa ka vinjsh ir briivs puisis jo diezvai vinjsh iet apkaart randomaa staastiidams ka vinjam ir draudzene.
Mees tiekamies vismaz triis reizes nedeeljaa , liekas ka es vinju paziistu jau muuzhiibu.
Es domaaju pacelt sho teemu driiz , gribu lai vinjsh zin kaa es juutos.
Protams, sociaalajos tiiklos vinjsh ne reizes nav neko ielicis ar mums kopaa, kaa arii nav pateicis ka miil mani - ne tuvu tam. Varbut vienkaarshi '' he is just not that into me'' un man jaamet vinjsh pie malas. :-)
Vai jums tas liekaas absoluuti normaali un juus kluseetu un neko neteiktu ?
21.02.2017 17:58 |

Reitings 67
Reģ: 22.11.2016
Varbūt sāk uztvert jūsu attiecības nopietni , ja jau uztaisīja kopiju un tev nedaudz japaciešas , kad bus gatavs atrādīt ģimenei un draugiem
21.02.2017 20:41 |

Reitings 145
Paldies par viedokljiem!
Es uztaisiiju sho diskusiju lai meegjinaatu saprast vai es tikai paarspiileeju savaa sievietes praatinjaa, vai tieshaam tas nav iisti normaali.
Negribas ''uzbrukt'' cilveekam par neko, bet nu laikam runas buus nepiecieshamas. :-D
21.02.2017 20:41 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu par tām kāzām gan ir tā, ka parasti taču uz kāzām ielūdz, un ir diezgan nesmuki tagad prasīties līdzi. Arī mani neielūdza uz puiša drauga kāzām, jo nebiju šim cilvēkam pazīstama. Zināja par manu eksistenci, taču neielūdza, jo nebiju iepazinusies. Un es nedusmojos, jo es arī kaut kādus random neredzētus cilvēkus negribētu aicināt, pat ja tās ir labu draugu otrās pusītes. Tā kā tur nav ko vainoties (bet es tieši par tām kāzām)
21.02.2017 22:47 |

10 gadi
Reitings 4364
Reģ: 03.08.2009
Nesatrauktos par to, ka nav "es tevi mīlu" vai,ka neņem uz kāzām, jo viņiem moš tur ierobežots viesu saraksts, bet, ka neiepazīstina ar ģimeni un draugiem liekas dīvaini. Mēģinātu izrunāties. Bet situācija neforša.
21.02.2017 22:55 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man ļoti nepatiktu, ja pēc gandrīz pus gada attiecībās, mani joprojām nebūtu gatavs atrādīt draugiem, ar ko bieži tiekas un dzimšanas dienu svinētu atsevišķi ar mani un atsevišķi ar draugiem (Par kolēģiem vispār nav ko domāt, tas ir darbs, tur viss ir atsevišķi). Pēc tik ilga laika dzimšanas diena ir labs iemesls iepazīstināt.
Par vecākiem vēl nepārdzīvotu, par to sāktu domāt, ja attiecības ilgtu vairāk kā gadu un jau dzīvotu kopā. Un par FB es vispār nepārdzīvoju, ar savu tagadējo sen jau dzīvoju kopā un pat bērns jau bija piedzimis, kad vispār izdomājām, ka vajag vienam otru uzaicināt draugos.
22.02.2017 05:20 |

Reitings 145
Mees pirms paaris dienaam atgriezaamies no maza celjojuma un es vakar vinjam taa joka peec uzjautaaju vai tad ar mani kaadu bildi sociaalajos tiiklos arii ieliks vai tomeer turpinaas mani tureet kaa '' top secret'. :-D
Vinjsh laikam sajuta , ka kaut kas iisti nav riktigi un saaka taisnoties un skaidroties, izrunajaamies .. tad vinjsh pateica ka bija plaanojis uzaicinaat mani un pat manus draugus uz vinja dzimshanas dienas sviniibaam. Un arii par kaazaam pats iemineejaas , esot jautaajis draugam kursh precaas vai varot mani njemt , tur visa oficialaa dalja eedinaashanaa jau ir sadaliita un es varot pievienoties uz neoficiaalo dalju - dzeerieniem, dejaam utt. Un ja kaads viesis nevareeshot piedaliities oficialaajaa tad lai mani njemot liidzi. Nez kaapeec visas shiis lietas nevareeja pateikt ieprieksh? Kapeec ir jaagaida liidz mirklim kad es jau esmu novesta liidz baltkveelei? :-D
Un par gjimeni vel nav ko runaat. Vinjsh man peec ''marineetaaja '' tipa izskataas. Ieprieksheejaas attiecibaas vinjsh draudzeejaas 4 gadus bez bildinaashanas. Nu man nepatiik taada tipa viirieshi kas kaut ko gaida un vilcinaas. To var dariit tad kad ir 20, nevis tad kad jau ir paari 30.
22.02.2017 10:53 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Limonata, spānim tev pēc nedēļas jau bija jāpsaka, ka mīl tevi, viņiem šitas baigi ātri viss ir :-D
bet tā, domāju, ka nav jēgas, 5 mēnešu laikā viņam bija tevi vismaz kādam draugam jāatrāda!
22.02.2017 11:00 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Limonata, nu ja ir šāds pavērsiens sarunai, tad vispār jau cerīgāk sāk izskatīties :)
A marinētāji tagad ir modē :D 4 gadi marinēt protams, diez kas nav, bet toč ne sliktākais piemērs :D
Es esmu kopā ar pus-marinētāju :D šīs lietas, kas tevi uztrauc, mums notika praktiski uzreiz, bet es intuitīvi jūtu, ka tālāk gan tā attīstība varētu iestrēgt.. :D
Un jā, jauniņie tiešām lai mācās un attīstās, bet šitie pāri 30g. varianti man nekad nebūs saprotami :\
Tādiem būs kā diriģentam Šnē - pensijas vecums tuvojas un auklē mazu bērndārznieku. It kā jā jau fizioloģiski vīrieši to var darīt, kaut 70 gados (atskaitot neauglības riskus, kuri palielinās arī vīriešiem), bet doma, ka bērni var kuru katru dienu palikt bez tēva..diez kas nav, ja cilvēks nedomā tikai un vienīgi par sevi. Jo vīriešu mūža ilgums tomēr parasti krietni īsāks :\
22.02.2017 11:04 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Man arī marinētājs. Bet tā kā es pati nezinu, ko īsti gribu, tad pagaidām pat ideāls variants.
Turklāt marinēšanas procesus vēl pastiprina fakts, ka dzīvojam dažādās pilsētās un tiekamies aptuveni 2x mēnesī tikai. Un tā jau no vasaras.
Bet kaut kāds progress tomēr ir manāms :-D Sekss ir daudz labāks, pats kļuvis mīļāks, vairāk jauku vārdu un rīcības. JG attieicās ar mani svinēt, jo iepazīties ar maniem draugiem un JG pavadīt kopā esot baigi nopietni:-D:-D:-D Bet es par to arī īpaši nepārdzīvoju.
Pasarg dies', ja man ar viņa ģimeni vajadzētu tagad iepazīties, to es pati nemaz negribu.
22.02.2017 14:36 |

Reitings 108
Reģ: 12.09.2014
Uz kāzām aicina laicīgi un konkrētu viesu skaitu paši kāzu rīkotāji,nevis viesi nosaka,kas nāks. Neuzskatu,ka visam dzīvē ir jābūt tik banāli... Publicēta dzīvē soc. tīklos, publiska atzīšanās mīlestībā un draudzeni jāizrāda visiem kā jaunu auto. Vajag baudīt mierpilnu un laimīgu dzīvi prom no citu acīm un mazāk dzīties pēc citu piemēriem .8-)
22.02.2017 15:26 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Un kāda ir viņa attieksme pret citiem? Vai pēc ballītēm ar draugiem ir pilni soctīkli ar satagotām bildēm un postiem, kurš ar ko kur iečekojies, ko skatījušies, ko dzēruši utt.?
Bija man viens īss romāns ar puisi, kurš ātri vien ierāva mani savā sociālajā dzīvē, posti feisbukā, daudz stāstu par savu pagātni, par cilvēkiem apkārt, es domāju - o, forši, ka mani tik ātri ir gatavs rādīt draugiem, ģimenei. Bet nebija ilgi jāgaida, līdz soctīklos sāka dominēt cita dāma un man atlika vien nodomāt "Nabadzīte, viņa mamma, cik daudz čiepas viņai jāiepazīst" :D
Un tad ir puisis, kurš īpaši nekur nepostojas, nečekojas, laika posms kopā mums ir līdzīgs, kā autorei, un man arī sākumā šķita, ka kaut kur ir "paslēpta kaka". Ar laiku sapratu, ka tā "kaka" ir mana pašapziņa un personīgā nedrošība, ar puisi viss ir vislabākajā kārtībā, draugi jau sen zina par manu eksistenci un kad pēc vairākiem mēnešiem tiku iepazīstināta, mani uzņēma kā īsteni savējo, nevis kādu nedēļas nogales zaķi :) Katram ir savs temps, savs ritms un sava vēlme/vajadzība eksponēties. Ja jūs spējat par to runāt un atklāt viens otram savas sajūtas par šiem atšķirīgajiem tempiem, viss būs kārtībā. Un atslēgas ir liels solis. Neprasi no viņa visu uzreiz :)
22.02.2017 15:38 |

Reitings 145
Zintas tante , sasmeejos par '' pasleepto kaku''. :-D
Nee, vinjsh iipashi savu dziivi nepublisko sociaalajos. Shad tad ieliek kaadu bildi ar draugiem , bet diezgan reti.
Par manu eksistenci zin tikai vinja tuvaakie cilveeki.
Man ar pashapzinju parasti viss ir kaartiibaa, tachu shoreiz man kaut kaa nepatiik, ka vinja '' parastie'' draugie at kuriem tiek iets uz pasaakumiem, kafijoshanaam tie par mani nezin, un kaa vinjsh pats ir teicis - tur regulaari piesliid klaat jaunas spaanju meitenes , vismaz labi ka vinjsh man to atklaati pastaasta ! Bet to meitenju aciis vinjsh ir briivs un pieejams . Un peec manas pieredzes Spaanietes var vispar buut baigaas maitas un uzmaacaas viirieshiem pat zinot ,ka vinji ir attieciibaas.
Es arii tuliit saakshu ar savaam briivajaam draudzeneem staigaat pa klubinjiem ,maajas balliiteem un nekur vinju nenjemshu , un lai domaa un fantazee ko grib. :-P
Un vispaar peec horoskopa vinjsh ir Zivs, un tie man zinaamie arii ir tik tieshaam glumi kaa zivis un sliid pa visaam malaam taa ka rokaas knapi var notureet.:-D
22.02.2017 16:16 |

Reitings 108
Reģ: 12.09.2014
Un visas krievietes ir ... un visi mežāži... kas par stereotipisku domāšanu. :-D:-D:-D
22.02.2017 17:51 |

Reitings 145
Jaa man ir stereotipiska domaashana, bet diemzhel taada ir mana personiskaa pieredze un peec taas arii spriezhu. :-D
22.02.2017 17:58 |

Reitings 64
Reģ: 31.10.2010
Pazīstama situācija...biju sagājusies kopā ar vienu puisi, man viņš ļoti patika, biju sajūsmā, kad pavadīju laiku kopā ar viņu. Sākām jau pamazām dzīvot kopā (precīzāk es ļoti bieži pie viņa paliku, nu labi, gandrīz vienmēr :D) un tad es sāku ārdīties, ka viņš ir brīvā puiša statusā, atpūšamies ar draugiem mēs vienmēr šķirti, par ģimeni vispār nerunāsim...
Pagāja nedaudz vairāk par gadu un es beidzot sapratu, ka tas nav normāli un mēs uz draudzīgas nots aizgājām katrs savu ceļu, īpaši par to neuztraucoties.
Man nākamgad ir kāzas ar citu cilvēku, viņam arī ir meitene, kuru viņš visiem izrāda un ir samīlējies kā puišelis :) tā kā viss notiek uz labu :)
Varbūt tavs puika vienkārši nepielaiž tik ātri cilvēku sev klāt, vai arī vienkārši jums nav lemts un ar laiku atradīsies citas pusītes vietā. (l)
22.02.2017 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits