Hello. Es šodien kā no laivas izmesta :D Vakarnakts negulēta, nu..aizvakarnakts laikam sanāk. Vakar arī aizmigu tik ap 4 un jau 10 augšā. Interesantas brīvdienas man bija :-D uzzināju nejauši, ka mans ex ir saderinājies ar kaut kādu memzeli padsmitgadnieci, kura JAU ir stāvoklī un cik sapratu, viņi tiekās tikai no novembra :-D:-D:-D Ģeniāli viņiem ies, es minu. 3. saderināšanās viņam šī ir (nez viņa par to zina? :D), tēvs un māte tādi paši - katram pa 3 laulībām un bērni no visām 3 otrajām pusēm, dzīve nav sakārtota - pašam nekā īsti nav, izņemot darbu, kuru viņam izkārtojis labākais draugs. Mēģinu, protams, par viņu priecāties, ka viņš beidzot dabūjis kādu, ko noenkurot, bet nu...10 gadus jaunāka meitene, mums neviena kopīga drauga ar viņu nav un man nav ne jausmas no kurienes tāda vispār uzpeldējusi - vai tiešām lovīte, vai tomēr viņš vnk atrada upuri, ar kuru tad beidzot savu vēlmi pēc sīkajiem piepildīt? Mani viņš mēģināja grūtu padarīt bez manas piekrišanas, nez vai šis ir tas pats gadījums ar "ups, es nejauši neizvilku" un smaids sejā. :-D