Nu redzi - tu sadzirdi tieši to, ko vēlies sadzirdēt. Un tās ir - zālītes! Es varu iztēloties kā Tev tas notiek... sākumā sirds sāk sisties, plaukstas svīst, elpot sāk palikt grūti un tā, ka tu nespēj to kontrolēt un sajūtas, ka smadzenes atslēdzas uz kādu brīdi. Man arī vienreiz ātros izsauca. Teicu cilvēkiem - nevajag! Pati nomierināšos! Atbrauca ātrie, es jau nomierinājusies pati un tad nu bolīja acis. Vēlākā vecumā jau brīdināju cilvēkus ar kuriem biežāk esmu kopā - ja nu gadījumā man "met ciet", liekat man mieru, es pati tikšu galā. Bet nu to ir jāgrib! Un es tev no absolūti personīgās pieredzes saku - tās zāles ir kaut kāds mūsdienu "risinājums". Bet lai tiktu no tām lēkmēm vaļā, paklausi mani.. raksti dienasgrāmatu katru reizi, kad jūti, ka nāk virsū. Pieraksti kas radījis satraukumu, kādi apstākļi, kādas situācijas. Apraksti savas izjūtas...Es pēc laika iemācījos nomierināties pirms vēl viss ir sācies, pie pirmajām pazīmēm jau. Un man arī ieteica un to un šito padzert - un ko tas dod? Es gadiem paļāvos uz zālītēm, bet nekur tās lēkmes nepazuda, kamēr es neizcīnījos ar cēloņiem, nevis barojos ar medikamentiem, lai cīnītos ar sekām. ;-) Izvēle lai paliek tavā ziņā. Bet ja reiz pacēli tēmu un tevi tas uztrauc, nevis tu gribi, lai tev sveši cilvēki paklapē pa plecu un iesaka uz medikamentiem sēdēt, tad absolūti ekstremāliem gadījumiem vari 1 tableti turēt somiņā, bet visādi citādi - tikai tu pati vari savest šo lietu pie kārtības. :-)