Vai kāds ir pelnījis netā, piemēram šeit http://jfzk.bfhhxner.top/818839908062/ vai esat dabūjuši ārā naudu? Vai tas viss ir blefs? Vai kāda cita lapa, kur ir bez ieguldījumiem?
Interesants veids, kā reklamēt tos linkus :D Tiesa - es nenospiedu. Nevis tāpēc, ka man žēl, ka Tev tiktu kāda kapeika, bet tāpēc, ka vispār neatbalstu cilvēkus, kas iznieko savu laiku, lai šādi censtos nopelnīt papildus 20 centus mēnesī.
Šodien pati tur iegāju, domāju nu kas man nepamēģināt, bet ticamība ka tur tiešām var dabūt ārā naudu godīgi sakot nav, tapēc arī jautāju vai kāds ir dabūjis no šejienes vai vispār no šāda veida lapām
Pirmais kad gribēju pārmest ķipa nopelnīto naudu viņš teica ka vajag 7000rub, nezinu varbūt uzreiz bija rakstīts kad vajag 40 kas caur mani sāk darboties, skrēju prom neizlasīju, tagad ķipa ja dabūšu 40 cilvēkus tad izskaitot
Esiet tik jaukas un palīdziet savākt 40 reģistrēšanās?Tur jau īsti nekas nav jādara, ieej caur manu linku, pāris reizes ieklišķini ciparus un viss. Ziņkāre māc mani:-)
Nerunāju tieši par šo konkrēto lapu, bet vispār var nopelnīt internetā. Savlaik ļoti sen pats esu mēģinājis vairākas lapas, no vienas nedārgu mantu dabūju ārā (tur varēja tikai mantas dabūt ne naudu) un viens man labs draugs vienā lapā dabūja arī nelielas naudas summas izmaksu uz kontu. Vienīgais tas viss nav diezko izdevīgi, jo maz var nopelnīt proporcionāli laikam un čakaram kas tam jāvelta, tādēļ pats arī to visu pametu. Ja sēdi mājās uz pabalstiem tad var čakarēties lai pārdesmit eur pa mēnesi dabūtu :-D
Varbūt kāds arī dabū simtus mēnesī bet tad tur šķiet jābūt piramīdas principam un zem entajām pakāpēm. Es savlaik pievērsos ne pitramīdu fīčām bet vienkārsi kur skaties vai klikšķini reklāmas.
Pati strādāju un nopelnu domāju ka normāli, sūdzēties nevaru. Vienmēr gribas vairāk. Bet šo vairāk domāju ja kas sanāks pārspēlēt uz pusaudzi, lai pelna savām izklaidēm
A kapēc pusaudzim jāveido klikšķu armija, ja var iet piestrādāt uz pusslodzi? Pilni sludinājumi skatlogos ar "meklējam palīgstrādnieku". Tas, protams, nebūs tik prestiži kā mest linkus un cerēt, ka kāds uzspiedīs. :-)