Sveikas! Gribu pajautāt, kuru firmu līdzekļi ir īpaši labi blondu matu kopšanā un krāsas aizsardzībai/uzlabošanai - spreji, maskas utt. Un ko īsti dara ikdienas šampūns blondiem matiem - attīra vai arī ietonē savā krasā? Tik ilgi cīnījos par smuku krāsu, ka tagad bail sabojāt ar nepiemērotiem līdzekļiem
Parastie šampūni netonē, tikai attīra. Ik pa laikam izmantoju zilo šampūnu, lai noņem dzelteno toni. Tā kā esmu dabīgi blonda, laikam pārējo nemācēšu ieteikt.
Pameklē vecās diskusijas tur daudz par to ir stāstīts. Manuprāt, tie šampūni - blondiem matiem, kas nav ne zilā vai violetā krāsā vai vismaz tumši sudrabotā, ir pilnīgi garām, iesaku tiešām lietot parastu šampūnu ikdienai un tonēt ar kādu ūdeni šķaidāmu līdzekli. Vismaz es tā daru nekāda vaina. Man tieši ļoti sausina matu maskas un kondicionieri lillā krāsā
cik mēģinātas sērijas blondiem matiem vienīgā, kas man tiešām ļoti, ļoti patīk ir šī. pērku regulāri. Šampūns ir ideāls, nesausina un pēc viņa mati tik zīdaini un spīdīgi, man liekas,ka viņi uztur to krāsu, jo kad lietoju šos, mati ilgāk ir kā tiko no friziera. kopā ar kondicionieri vispār brīnums.
hellish ♥ ja ir, tad jau var aiziet paskatīties, kad mājās esi! Man ļoti interesē! dreambig varu, lūdzu, palūgt bildi vai vismaz linku, google man neko īsti neatrod. Man pašai ir doma pasūtīt TIGI Catwalk balzāmu gaišiem matiem, bet arī nedaudz baidos, vai tas nenodarīs vēl lielāku ļaunumu maniem matiem, iepakojums diezgan liels.
tigi blondiem matiem bija viens briesmiigs shampuuns. man taas blondiinju seerijas neviena nepatika. Visas protams neesmu meegjinajusi loreal bija laba, taados maigi rozaa iepakojumos, bet ar noteikumu,ka mati ir loti labaa staavoklii.
Iegādājos Tigi Dumb Blonde šampūnu un kondicionieri. Vakar izmēģināju pirmo reizi, jāsaka, ka mati vairs nav tik pūkaini, bet gribētos, lai smarža saglabātos ilgāk ne tikai mazgāšanas laikā! Vispār labas atsauksmes no ārzemju portāliem, tāpēc nolēmu pameģināt!
Man ir tas pats, ko krabis-ooo ielika, ļoti patīk gan šampūns, gan maska, mati mīksti, spīdīgi, veseli. Friziere ieteica, esmu ļoti apmierināta ar produktu.
Galīgi ne pa tēmu , kur var izņemt blondo matu krāsu no matiem ( mati krāsoti 2x) , matus esmu krāsojusi ļoti ļoti maz! Šo reiz ir sanākusi tik briesmīgi ka gribētu izņemt krāsu, bet kur ? Dabīgie ir ļoti gaiši