Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju dermatologu!

Reitings 1
Reģ: 07.02.2017
Sveikas meitenes!:-)
Pēc gadiem ilgas neveiksmīgas cīņas ar manu sejas ādu esmu nolēmusi vērsties pie dermatologa!
Līdz šim izvairījos, jo ir dzirdētas visādas sliktas lietas, ka tiek izrakstītas visādas samērīties, kas tikai pārliktina sejas ādas stāvokli un, ka vispār ar dermatologa ieteikumiem to var sabojāt pavisam.
Protams, nezinu, cik tā informācija ir patiesa, tāpēc meklēju patiesi uzticamu un labu dermatologu, kas ķersies uzreiz pie problēmas saknes nevis izrakstīs visādus krēmiņus, kas tikai nomaskēs problēmu, bet to neizārstēs līdz galam.
Mazliet par sevi - jau gadiem cīnos ar tādu lietu, kā paplašinātas poras, par cik man ir taukaina sejas āda, bet nav arī tik ļoti taukaina. Lietoju tikai labus sejas kopšanas līdzekļus, jo zinu, ka problēmas ar porām rodas, ja sejas ādu ļoti kairina un sausina vai tieši otrādi - pārāk mitrina. Gadu laikā poras paliek arvien lielākas tieši uz vaigiem un vietām tagad pilnīgi ir mazi "krāterīši" un, lai gan ļoti rūpējos par savu ādu un lietoju produktus ar dabīgām un nekairinošām sastāvdaļām(kas jau sāk palikt kaitinoši, ka man tā ir jāpieskata tik ļoti uzmanīgi, savādāk visas poras ir pilnas un ādas tekstūra izskatās galīgi nekāda) sāku baiļoties, ka ar gadiem poras paliks ar vien lielākas un paskats būs vienkārši briesmīgs!
Tāpēc vēlos vērsties pie speciālista, kurš man varēs pateikt, ko lai iesāku, kāpēc tas man tā ir un varbūt ieteiks kādas proceduras(lāzera vai pīlingus) kas samazinās jau esošās milzīgās poras.
Gribētos, lai beigu beigās arī nesanāktu nekādi milzīgi izdevumi, jo ticu, ka ja ārsts ir labs, ar problēmu tiksim galā ātri un cerams vienkārši!
08.02.2017 11:56 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
tev vēstule
08.02.2017 12:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits