Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

8.februāra beztēma!

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Meitenes! Zinu, ka dažreiz esmu baigā suņu nagla pēcpusē, jo savus komentārus nereti rakstu vadoties pēc sava tā brīža noskaņojuma, taču patiesībā man būtu nevis jāniknojas uz visu pasauli, bet tieši pretēji - jāpriecājas! Un, protams, mazāk jāpadodas savām trakajām garastāvokļa maiņām! Šonakt, iesaistoties diskusijās un lasot jūsu komentārus, esmu gan izsmējusies, gan aizdomājusies, gan izkratījusi savu sirdi! Paldies jums, dāmas! (l)
Ar šādām pārdomām iesākusies mana trešdiena! Bet kā ar jums!? :)
08.02.2017 01:56 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Wee, man arī patīk nosaukums - gan diezgan skanīgs, gan atbilstošs dzīves notikumiem un arī pašai Tev! (l)
Tu jau zini, ka lai vai kā citi domā, bet tu man riktīgi patīc, tāds spridzeklis un tik stipra, un ar apgriezieniem, un vispār tie tavi uzskati un viss man dikti patik! Būtu man kaut 10tā daļa no tā visa (s):-D
Lai tev veicas!
08.02.2017 18:19 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Nesen es aizdomājos par to, ka visa dzīve sastāv no maziem gabaliņiem- priecīgiem un mazāk priecīgiem. Beigu beigās mēs tos atceramies ar tām pašām sajūtām, kādas šajos mazajos gabaliņos bija izjustas. Šodien es sajutu, ka tagad (tieši tagad no šodienas!!!) ir sācies kāds jauns manas dzīves gabaliņš. Un viņš būs ļoti laimīgs :)
08.02.2017 20:01 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Tātad..mazliet ar aizkavēšanos (mani pēc filmas aizveda uz slaveno Coco Loco bāru(l)) atsauksmes par filmu- grūti spriest, vai ir vērts redzēt, nu ļoti līdzīga pirmajai daļai, tikai vairāk romantikas un neparedzami notikumi.:-P Nenožēloju, ka aizgāju.
09.02.2017 02:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits