Haha, pēc virsraksta domāju, ka tēma būs par tiem, kam patīk līst zem ūdens vannā
Man tāpat likās, kad izlasīju tikai virsrakstu! :D
Tiesa gan, par laimi, neesmu tādas nekad redzējusi, taču tagad, pēc šīs diskusijas, tāda neomulīga sajūta, dodoties uz vannasistabu. :D Esmu tas cilvēks, kuram bail no visādiem maziem
kustoņiem - varu krist panikā redzot gan vaboles, gan zirnekļus, gan skudras, gan tārpus, gan tauriņus (!). Bet, kas pats interesantākais, neskatoties uz to, ka man ir šausmīgas bailes no zirnekļiem (ir bijušas reizes, kad reāli pilnā balsī kliedzu tādu ieraugot istabā!), man tieši vannasistabā tāds dzīvo. Līdzīgs garkājtētiņam (nezinu kā savādāk tos zirneklīšus sauc), bet kājas mazliet īsākas. Dzīvo savā mini tīklā pie griestiem. Sākumā gribēju
mušīt nost, bet tā pagāja viena diena, divas... tad es viņu nodēvēju par Otto (man bērnībā bija rotaļu zirneklis vārdā Otto :D), un tā nu pie viņa pieradu. Tagad, katru dienu ieejot vannasistabā saku: "Čau, Otto!", un saprotu, ka man sirds neļauj to nabagu nospiest. Tā nu laimīgi sadzīvojam. :D