Sveikas!
Galīgi nezinu kā rīkoties.:-/
Satiku tik foršu puisi, sarakstijāmies, bijām uz trijiem randiņiem, viss forši, gan viņa attieksme gan mana. Likās, nu beidzot būs. Pēc kāda mēneša sākas nedaudz pikantākas un atklātākas sarunas caur sms. Itkā tajā brīdī likās viss ok. Paši pēc tam sapratām ka varbūt nedaudz par ātru tādām lietām. Bet nu pēc tam jau viss vienalga piemirsies bija un viss labi. Bet tad vienā brīdī vairs nekādas ziņas no viņa. Arī ew neuzrakstiju, tā pagāja nedaudz vairāk kā nedēļa. Saņēmos pajautāt kas par lietu. Viņš atbildēja, ka šķiet nedaudz sasteigts viss un, ka īsti nezin ko ar šo situāciju darīt. Ja tā padomā, tad jā, varbūt runājām par lietām, ko parasti neapspriež pašā attiecību sākumā, bet vai tāda kļūda ir punkts, lai izbeigtu to visu? cik stulbi šķiet, ja viss izbeidzas nemaz nesākoties. Pavadītais laiks tiešām bija foršs. Iekšā tā sajūta, ka negribas pazaudēt tādu cilvēku kā viņš. Protams, nekritīšu uz ceļiem viņa priekšā, un nelūgšu lai dod man iespēju. Laikam kljau vairs nekonevaru ietekmēt, es pat nezinu ko gribu no jums, varbūt vienkārši izkratīt sirdi..