Apzināti es par to nedomāju, kad vēlējos precēties, vienkārši zināju, ka gribu pavadīt ar viņu kopā dzīvi. Bet, ja sāk par to domāt, tad tai vēlmei apakšā arī ir minētie apsvērumi - vai ir labsirdīgs, taisnīgs, uzticams cilvēks, vai būs labs tēvs, kāds ir pret saviem vecākiem, maniem vecākiem un vecvecākiem, kāds ir pret manu māsu - ļoti svarīgs ģimeniskums, attieksme pret mani un pret ģimeni, jo tas noteiks arī to, kāds būs mūsu kopīgi radītajā ģimenē. Tāpat, vai ir gana interesants, humora izjūta, vai jūtos ar viņu ērti, vai ir strādīgs un uzņēmīgs darba ziņā, gan jau zemapziņā, primitīvā līmenī ir arī veselības aspekts, tātad, vai ir veselīgs, miesasbūve, vai nav slimīgs, līdz ar to, vai būs labs kopīgu pēcnācēju radīšanai. Bet tas jau gan droši vien zemapziņā - virspusēji sākumā vienkārši iepatīkas izskats, augums kā pirmais faktors. :-P:-) Man liekas, ka diezgan ātri tomēr jūt cilvēku, ja ir vērīgs - gan to, kā izturas sabiedrībā pret citiem, gan pret savu sievieti, gan pret sevi. Pirmie iespaidi sākumā izrādījās, ka nav bijuši maldīgi arī gadu laikā. :-) Minētos dzērājs/ sitējs nespēju pat iedomāties, esmu pārāk prasīga pat par sīkām lietām, nemaz nerunājot par tādām.