Sveikas meitenes!
Es pastāstīšu situāciju - man kopš atceros sevi, ir bijis celulīts. Bērnībā neiespringu, bet ap 18 gadiem sāku jau kaut ko darīt. Bērnībā diezgan neveselīgi arī ēdu, bet tagad man ir 24 gadi un jau kādus tos pašus 4 gadus ēdu normāli, dzeru daudz ūdens, nodorbojos ar sportu, bet nu neregulāri ( katru vasaru skrienu ap 5-7 km 2 reizes nedēļā - labprātīgi, ko man patīk).
Septembrī izlēmu, ka vajag pamēģināt mērķiecīgi cīnīties ar celulītu, tāpēc sākot ar oktobri, divas reizes nedēļā eju uz sporta zāli - diezgan intensīvas slodzes aerobiku. Tad pagāja ziema, sākās janvāris - sapratu, ka celulīts vispār nemazinās (sveru 55 kg, esmu 1.64 gara). Sporta zāle ir uzlabojusi formas, bet man īsti liekais svars nekad tā nav bijis. Tad izdomāju, ka vajag pilnībā atteikties no saldumiem (sāku cukuru uznemt ar augliem, kad sagribejas -banani, kivi), vajag izslēgt bulkas un mīklas izstrādājumus un sāku ēst vairāk dārzeņu uzturā. Tāpat izdomāju kopš janvāra reizi nedēļā iet uz pretcelulīta masāžu 1h (ar rokām). Tagad sanāk esmu staigājusi uz sporta zāli 4 mēnešus, super pareizi ēdusi ( laikam tas manā uztvere ir veseligi), dzērusi daudz ūdens, gājusi uz masāžām, bet celulīts ir tikai knapi knapi palicis mazāks!
Es sēžu jn nesaprotu - kas vēl ir jādara, lai no ta tiku vala?! Ko es nepareizi daru? Man nav liekā svara, esmu sakārtojusi ēdienkarti, nodarbojos ar sportu un eju uz masāžām. Vai es pārāk ātri gaidu rezultātus?
Goda vārds, rokas nolaižas.