Pārtraucu OK lietot gandrīz pirms gada (lietoju 7 gadus). Pirmos nelietošanas mēnešus likās, ka beeeidzot jūtos kā cilvēks, pašsajūta krietni uzlabojās, sākot ar to, ka vairs nebija mūžīgās galvassāpes un reiboñi, ar kuriem cīnījos katru dienu, atgriezās normāls libido, seksa laikā par pēkšnu sausumu vairs nesūdzējos, vairs arī nebija tik izteikti redzmas kāju vēnas. Svarā nepieñēmos ne lietojot, ne pārstājot lietot. Pie mīnusiem varētu minēt sāpīgākas un stiprākas mr. Tas, manuprāt, arī viss. Cikls man saglabājās diezgan regulārs, nebija nekādu nepatīkamu pārsteigumu. Vienīgi, kad mr sākas, tad tās tiešām sākas uzreiz momentā, nevis kā lietojot ok- pirmajā dienā tikai tāda smērēšanās. Cita lieta, kas man sākās pirms kādiem 4mēn- ap 20o cikla dienu vnk neizturamas sāpes olnīcā, kas, kā noskaidrojās, ir dēł tā, ka folikuls normāli nobriest, bet neplīst, līdz ar to, kaut kas sagājis "uz īso" ar ovulāciju. Tagad vairākus mēnešus jādzer progesterons, lai ovulācija noritētu normāli, bet man ginekologe teica, ka tas ir normāli. Parasti tā esot, ka normālas cikls atgrieźas gada laikā pēc ok pārtraukšanas.